La 'influencer' catalana La Pelopony a una fotografia compartida al seu Instagram

La Pelopony, la influencer catalana que se salta constantment el confinament

Ha estat multada en diverses ocasions, però no ha deixat de sortir a passejar

Són molts els famosos que utilitzen les seves xarxes socials per donar ànims i recordar que és molt important quedar-se a casa. Però entre les celebritats sempre hi ha algú que destaca pels seus polèmics  actes.

En aquest cas, ha estat la ‘influencer’ i artista catalana Pelopony  qui ha cridat l’atenció amb els seus vídeos d’Instagram I és que sembla que la quarantena  no està sent positiva per ella.

Multada en diverses ocasions per sortir al carrer 

L’artista ha estat multada  en diverses ocasions per saltar-se el confinament, però sembla que segueix prenent-se aquest tema com una broma. Sense anar més enllà, el passat diumenge  va decidir sortir a passejar  amb l’excusa que «el cor d’una esportista  no es podia parar en sec».

Ara, la reconeguda ‘influencer’ ha compartit uns vídeos on es veu que està caminant  tranquil·lament pel carrer, mentre surt a passejar  i comenta la seva jugada de manera irònica: «Ara mateix la possible assassina La Pelopony s’ha saltat el confinament  i va ser trobada fent esport  en mig del camp quan podia contagiar un pardal, en comptes de fer com tots els éssers humans que van vuit vegades al dia a Mercadona», comentava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tampoco pretendo ser comprendida ni mucho menos ...

Una publicación compartida de La Pelopony (@lapelopony) el

Amor Romeira, molt enfadada amb l'actitud de la 'influencer'

Aquesta arriscada actitud no ha passat desapercebuda per Amor Romeira, qui citava el vídeo mencionant a la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra. Clarament enfadada, acusava les forces de l’estat de no detenir algú que podria estar posant en perill  a part de la població.

«No podeu actuar amb totes les proves  i vídeos que ja teniu? Aquesta noia surt cada dia de casa. Per altra banda, ha vist el ‘subidón’ de seguidors  que li va donar saltar-se la quarantena  i sembla que vol més... Què podeu fer?», exclamava a través de les xarxes l’exconcursant de ‘Gran Hermano 9’.

Molts internautes  han compartit la seva opinió i s’han sumat a cridar l’atenció a aquesta famosa que es pren de broma  una situació tan seriosa com l’estat d’alarma. A més, els comentaris sota les fotos de La Pelopony  no la deixen indiferent, i el que ella no sospita és que potser els seguidors  que ha guanyat només volien donar-li la seva opinió.