Cristiano Ronaldo no va poder reprimir les llàgrimes en parlar del seu pare

Ingressen d'urgència la mare de Cristiano Ronaldo per un ictus

Dolores té 65 anys i ja es troba hospitalitzada

La mare de Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, ha estat ingressada als seus 65 anys després de patir un  ictus aquest mateix dimarts al matí. Segons han avançat mitjans de comunicació portuguesos, la mare del jugador ha estat traslladada fins a l'Hospital Nélio Mendonça de Funchal, on a hores d'ara la tracten pel seu accident cerebrovascular.

Malgrat l'ensurt, es confirma que, de moment, Dolores es troba estable i conscient. Això no obstant, haurà de passar les pròximes hores ingressada i en observació per tal de saber la magnitud del dany cerebral patit de forma sobtada.

El jugador estaria pensant en marxar d'Itàlia

És probable que aquesta mala notícia relacionada amb la salut d'una de les persones més importants en la vida de l'actual jugador de la Juventus, posi punt final a la seva etapa com a jugador de la lliga italiana. Són ja algunes informacions les quals asseguren que l’ex de Reial Madrid podria estar-se cansant de jugar amb la Juventus i voldria buscar un nou destí  professional a un altre país.

El cert és que des que Cristiano Ronaldo està a la Juventus, ha deixat de guanyar Pilotes d’Or  i Champions, i això estaria afectant els ànims del portuguès, que és molt competitiu i necessita aquest tipus d’incentiu per sentir-se feliç en la seva carrera esportiva. Així doncs, la parella formada per ell i Georgina Rodríguez, estaria començant a plantejar-se canviar de rumb i instal·lar-se a un altre territori, ja que segons informa l’ABC, el representant del futbolista està sondejant diverses destinacions  per la pròxima temporada.

Un amant de la seva família

Si hi ha una cosa que està clara és que per a Cristiano, més enllà de la seva faceta més professional, el que més l'importa a la vida és la  seva família. De fet, així ho demostra de forma habitual a través de les xarxes socials. El mateix fa la seva parella, l'espanyola Georgina, la qual omple el seu perfil d'Instagram de fotografies i vídeos de Cristiano i tots els seus fills. Per tant, no seria estrany saber que el jugador decideix viatjar d'urgència fins a Funchal per a estar al costat de la seva mare, un pilar fonamental en la vida de l'esportista.

També et poden interessar...