Obres al pavelló Joana Ballart de Valls.

Comencen les obres d’asfaltatge del pavelló Joana Ballart de Valls

S’està substituint el parquet del pavelló. S’ha fet una inversió de 89.000 euros

Aquest dilluns han començat les obres de substitució del parquet del pavelló Joana Ballart, segons ha informat l’Ajuntament de Valls. Els tècnics dels Serveis de Manteniment del consistori vallenc  estan executant els treballs de retirada de l'actual tarima de fusta.

Inversió i termini per acabar els treballs

Per tal de dur a terme aquestes obres s’ha fet una inversió d’un total de 89.000 euros. La previsió és que els treballs estiguin enllestits abans de l’inici del curs escolar, per tant, les obres haurien d’estar acabades abans de la primera quinzena del mes de setembre. Aquestes obres contemplen la renovació total del parquet del pavelló Joana Ballart de Valls.

El pavelló es va inaugurar el 20 de juny de l’any 1971. Tot just fa un any, va acollir les proves de tenis taula dels Jocs Mediterranis, pels quals ja es van fer altres obres de millora.

Altres millores que s'han fet al pavelló

En aquest cas, els treballs van consistir en la remodelació dels sistemes de seguretat i contra incendis del pavelló, la renovació de tancaments i l'adequació d'una sala a la segona planta. També es va renovar la senyalització interior de les instal·lacions i es van pintar diversos espais, entre d'altres.  Aquestes millores van ser finançades per la Diputació de Tarragona, amb una inversió de 149.000 euros.

Durant la celebració de la competició de tenis taula dels Jocs Mediterranis, el Joana Ballart va rebre la visita del príncep Albert de Mònaco.

Aquest pavelló forma part de les Instal·lacions Esportives Municipals del Vilar, un complex esportiu de 50.000m2, que ofereix serveis a les entitats esportives de la ciutat que practiquen bàsquet, patinatge artístic, hoquei patins, futbol o futbol sala.

A banda del pavelló, el complex compta també amb el camp de futbol del Vilar, el camp de futbol 7 i la pista poliesportiva del Vilar.