Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Tarragona, al Tarragonès

Situació límit en un desnonament a Catalunya: intenta treure's la vida

Els Mossos van avisar el SEM després de trobar-lo a dins i veure que havia pres molts medicaments

Els desnonaments comporten situacions límit. Un fet que no es voldria viure mai, però malauradament es viuen de manera molt habitual al nostre territori. Al voltant d'un d'aquests desnonaments que estan presents al territori, s'ha viscut una situació crítica a Manresa

En concret, els fets passaven aquest passat dimecres, als volts de les deu del matí al barri de la Parada, segons explica Nació Manresa. En un dels edificis coneguts com a Grup Francesc Cots, un home que havia de ser desnonat de l'habitatge, va intentar suïcidar-se

Els Mossos d'Esquadra es van trobar aquesta situació un cop van entrar a l'immoble i van alertar al professionals sanitaris per atendre a l'home. 

Intoxicació amb els medicaments que tenia a casa

El desnonament estava programat per ordre judicial de llançament al municipi del Bages. Els Mossos d'Esquadra, complint amb les ordres, van accedir a l'habitatge als volts de les deu del matí a l'immoble de Manresa, a la carretera de Santpedor del barri de la Parada de la localitat catalana.

Un cop van aconseguir entrar a l'interior de l'habitatge, es van trobar una situació complicada i inesperada. L'home que havien de desnonar de casa seva, s'havia pres molts dels medicaments que tenia a casa s'havia intoxicat, amb la intenció de posar fi a la seva vida.

Els agents de la policia catalana es van trobar amb una persona que estava inconscient estirada a terra. La preocupació anava en augment i els Mossos d'Esquadra han alertat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre l'home intoxicat. 

Els professionals sanitaris van enviar fins a tres unitats terrestres al lloc que estava programat el desnonament i se li va fer una primera atenció in situ. Tot seguit, amb la persona que anaven a desnonar del seu immoble de Manresa, el van traslladar fins a l'hospital Sant Joan de Déu de la capital del Bages.

Un cop van arribar al centre sanitari se li va haver de fer un tractament per evitar la digestió dels medicaments que havia ingerit en l'intent de suïcidi. Afortunadament, la persona que va havia de ser desnonada es recupera positivament a les instal·lacions de l'hospital Sant Joan de Déu.