Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diverses caixes de peix comissades per la Guàrdia Civil

Intercepten més de 50 quilos de peix de talla antireglamentària a l'Ametlla de Mar

Els fets es van produir dimecres en un control rutinari de la Guàrdia Civil | Els agents van decomissar diverses caixes de lluç i verat

Agents del SEPRONA, el Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil, van interceptar dimecres un transport il·legal de més de 50 quilos de peix en un control rutinari a l’Ametlla de Mar, a la comarca del Baix Ebre. Els agents, precisament, van descobrir a l’interior d’una furgoneta isotèrmica diverses caixes de peix petit, d'una mida inferior a la permesa per llei.

Les captures estaven distribuïdes en una partida de 24 quilos de verat (Scomber scombrus) de mesura antireglamentària emparada amb etiqueta de llotja, i una altra de 27 quilos de lluç (Merluccius merluccius), també de mida no autoritzada i sense traçabilitat.

Els agents van aixecar acta per aquests fets i van confiscar la mercaderia, ja que infringia la norma en pesca marítima professional per introduir un producte pesquer il·legal al circuit comercial, ha detallat la Guàrdia Civil. L’actuació, alhora, va ser remesa al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el peix va ser lliurat al centre benèfic de Càritas a l’Aldea.