Interrompuda la circulació de trens entre Vandellòs i Tarragona per un problema elèctric

Estan afectats una quinzena de trens i més de 2.000 usuaris i la situació no es normalitzarà fins aquest diumenge al matí

La circulació entre Vandellós i Tarragona s'ha aturat per un problema elèctric.
La circulació entre Vandellós i Tarragona s'ha aturat per un problema elèctric. | Twitter (@rod11cat)

La circulació de trens entre Vandellòs i Tarragona ha quedat interrompuda per falta de tensió en el subministrament elèctric. La incidència, que ha començat a dos quarts de cinc d'aquesta tarda de dissabte, afecta una quinzena de trens i uns 2.000 usuaris. Els passatgers dels combois afectats, aturats a estacions properes a l'àrea on s'ha produït la incidència, seran traslladats amb autobusos habilitats per Renfe. Arran del problema elèctric, Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat. La situació no es normalitzarà fins aquest diumenge al matí, encara que la incidència podria solucionar-se a última hora d'aquest dissabte.

Quinze trens afectats per l'aturada entre Vandellòs i Tarragona

La línia 16 de Rodalies de Catalunya, dos trens Talgo amb trajecte València-Barcelona i Barcelona-Cartagena i un mitja distància amb ruta Barcelona-Tortosa, entre altres, han quedat afectats per l'aturada de circulació entre Vandellòs i Tarragona. El total de trens aturats és de quinze. El motiu d'aquesta aturada ha estat un problema elèctric provocat pel fort vent. 

Les ràfegues que s'han notat durant tota la jornada a les comarques tarragonines han provocat que els trens patissin falta de tensió. L'aturada ha afectat també altres localitats com l'Ametlla de Mar o Cambrils. en total, més de 2.000 usuaris s'han vist afectats per l'aturada. Tots els passatgers han estat traslladats amb un autobús als seus destins i a hores d'ara encara s'està treballant per restablir el servei. 

El temporal colpeja amb força la costa de Tarragona

Els efectes del temporal s'han fet notar amb força al litoral tarragoní. A la ciutat de Tarragona, per exemple, una torre de vigilància de la Creu Roja ha acabat a la sorra de la platja de l'Arrabassada. També s'ha hagut de suspendre la processó de la Soledat de la Setmana Santa amb motiu de la pluja i la carretera del Moll de Costa s'ha tancat als vianants per precaució. D'altra banda, els bombers han hagut de fer diverses intervencions arreu del municipi per culpa del vent. 


Comentaris

envia el comentari