CaixaBank destinarà 40 MEUR a impulsar el finançament de pimes afectades per la crisi al Marroc

La inversió també servirà per acompanyar a les empreses que se situen fora l'eix Casablanca-Rabat

Imatge del centre corporatiu de CaixaBank, amb el logotip de l'entitat al fons
CaixaBank destinarà 40 milions d'euros per reforçar les pimes del Marroc afectades per la crisi | Europa Press

CaixaBank, a través de la seva sucursal al Marroc, ha obtingut un préstec de 430 milions de dirham marroquins (al voltant de 40 milions d'euros) per impulsar el finançament de petites i mitjanes empreses del país afectades per la pandèmia. L'entitat ha obtingut els diners a través d'un préstec amb el Banc Europeu per a la Reconstrucció i Desenvolupament (BERD).

Segons ha informat CaixaBank a través d'un comunicat, fruit de l'acord, el BERD també donarà suport a l'estratègia de creixement de CaixaBank al Marroc per acompanyar a les empreses que se situen fora l'eix Casablanca-Rabat, que representa el 70% de l'economia marroquina.

Cal recordar que CaixaBank va ser escollida millor entitat de Banca Privada a Europa per la seva cultura i visió digital 2020 per 'Professional Wealth Management' (PWM), la revista especialitzada en Banca Privada i gestió de patrimonis del Grup Financial Times.

Els Wealth Tech Awards de PWM, que han celebrat enguany la seva tercera edició, premien a les entitats de banca privada que destaquen per la seva estratègia de transformació digital i innovació, i han comptat amb 13 categories diferents, tal com va anunciar el passat mes de juny el banc presidit per Jordi Gual.

Atenció presencial i telemàtica

La revista va reconèixer l'estratègia digital de CaixaBank, apostant per la innovació i el servei al client i que ha tingut com a resultat un model omnicanal que combina l'atenció i assessorament personal amb la posada a la disposició dels clients de tota l'operativa de manera telemàtica, així com canals de comunicació digitals segurs amb els seus gestors.

L'entitat també va destacar en la categoria d'Anàlisi de Big Data i Intel·ligència artificial, en la qual va quedar en segona posició en el rànquing mundial. Així mateix, PWM va premiar també el negoci de banca privada de la portuguesa BPI, del Grup CaixaBank, com la millor entitat de Banca Privada a Europa per la seva tecnologia de gestió de carteres.

Imagin amplia serveis per atraure la generació 'millennial'

D'altra banda, CaixaBank ha convertit Imagin —la seva aplicació per a mòbils— en una plataforma digital de serveis amb l'objectiu d'atraure el públic més jove i incrementar en un 70% la rendibilitat dins aquest grup de clients. La nova aplicació comptarà amb continguts relacionats amb la música, els videojocs o la tecnologia per captar la generació 'millennial' i afegirà nous productes enfocats a adolescents i famílies amb nens.


Comentaris

envia el comentari