Superàtic

Un inversor rus compra un superàtic de 9 milions d'euros prop de la Mina

Estarà a les altures del luxós gratacel Antares, amb vistes a una de les zones més pobres de la ciutat

Ni més ni menys que 9 milions d'euros pagarà un inversor rus per un dels pisos més luxosos de Barcelona. En ple Besòs, s'alçarà el gratacel Antares, per a les butxaques més exclusives, en contrast amb la pobresa de la zona cap on mira, on la renda familiar és un 40% menor que la mitjana de la ciutat comtal, segons informa 'Crónica Global'.

El superàtic està en prereserva, segons fonts del sector immobiliari, abans que els 89 habitatges amb què comptarà el projecte Antares tinguin forma. Shaftesbury Asset Management és el fons d'inversió de Luxemburg que hi ha al darrere  de l'immoble 'premium', que pren l'esquelet d'un edifici abandonat a la confluència entre Diagonal i rambla de Prim, a tocar del Fòrum.

A l'antic gratacel 'Espais'

Les obres aturades a l'edifici 'Espais' des de 2009 s'han reprès per donar vida a un 'penthouse' que deixa sense paraules. El 2007 l'Ajuntament de Barcelona aprovava que l'immoble fos residencial, després d'haver-se reservat només a ús d'oficines. Més tard s'aconseguiria el permís municipal per construir un 'monstre' de fins a 26 plantes, sumant-ne tres de subterrànies.

Tot i que el grup inversor es limita a apuntar a octubre com el mes en què s'efectuaran les vendes dels pisos, un gran capital rus sembla haver-se avançat. Ho confirma el sector immobiliari, assegurant que en pagarà «entre 8 i 9 milions d'euros».

Gimnàs, piscina, cine i tot luxe de detalls

Superàtic
L'inversor rus que hauria prereservat l'immoble, pel qual pagarà entre 8 i 9 milions d'euros   | STUDIO ODILE DECQ

 

El toc creatiu del luxós Antares podrà veure's paradoxalment des de La Mina. Les imatges del projecte revelen una obra majestuosa, en blanc i vermell, amb ondulacions als balcons. 30.000 metres quadrats, 89 pisos, dos locals, 80 trasters i 155 places de pàrquing, faran de l'Antares un gratacel sense precedents. 

Pel que fa al superàtic  que sembla ja tenir propietari, compta amb tot luxe de detalls: gimnàs, sala de cine, piscina i uns finestrals de vidre espectaculars, amb vistes d'infart i 360º sobre la urbanita Barcelona. Un nou pou de riquesa que contemplarà la pobresa més extrema de la ciutat comtal.

També et pot interessar...