Imatge d'una boda, amb el nuvi i la núvia

La invitació de boda que ha indignat a mitjana Espanya: el que demanen els nuvis

A més, la invitació demanava als assistents que es portessin la seva pròpia cervesa

El coronavirus ha marcat un abans i un després en la celebració de molts esdeveniments, i un dels que més s'han vist afectats són les bodes, provocant que no hi puguin haver abraçades, ni petons ni tan sols balls junts. El programa de La Sexta 'Zappeando' s'ha fet eco de tot el que impliquen aquest tipus de cerimònies mostrant el cas d'una dona que havia rebut una lamentable invitació de boda.

La convidada en qüestió havia rebut la invitació de noces d'uns cosins, sota el títol «That's It, I'm Wedding Shaming», que es podria traduir a alguna cosa semblant a què s'avergonyia de les seves noces. En aquesta invitació s'animava als assistents a portar la seva pròpia cervesa i a usar mascareta, o a no usar-la, en funció de les seves creences.

Tot i que això ja ens sembla molt curiós i desconcertant, el que més ha indignat a aquesta internauta és el fet que la invitació informés que tots els assistents haurien «de signar una carta d'exempció de culpa», per si es donés el cas que algun dels presents es contagiés de coronavirus durant la cerimònia o el banquet.

A més, en la invitació també es podia llegir que «només pot venir qui estigui convidat a les noces. Nen NO i tampoc acompanyants». Sens dubte, una invitació que no ha inspirat cap mena de seguretat a la convidada, que no ha dubtat en compartir la lamentable invitació al seu perfil de Facebook per a queixar-se de l'actitud dels nuvis.

«La invitació molta seguretat no transmet», comentava Dani Mateo entre riures al mateix temps que afegia: «A unes noces, a vegades, no tens ganes d'anar-hi. Però a aquesta menys». Una opinió a la qual sens dubte ens hi sumem, i és que en l'últim any la forma de celebrar les noces han canviat, juntament amb la forma de viure de moltes persones.

Mentre milers d'espanyols han decidit posposar les seves noces per a l'any vinent a l'espera de com avança la pandèmia, altres nuvis han optat per celebrar les seves noces sigui extremant les mesures de seguretat o, com en aquest cas, passant d'elles.