El tercer premi de 'La Grossa' és el número 75.182

Els premis d'un número no són acumulatius dins d'una mateixa categoria

'La Grossa de Cap d'Any' continua repartint felicitat
'La Grossa de Cap d'Any' continua repartint premis i felicitat | CatalunyaDiari.cat

Ja ha sortit el tercer premi de 'La Grossa de Cap d'Any'. En aquesta ocasió, el número agraciat és el 75.182 i els afortunats han guanyat 15.000 € per cada bitllet de 5 €. En total es reparteixen fins a 1.275.000 € entre els 85 bitllets guanyadors en aquesta categoria.

Ha caigut a Lleida i a Menàrguens, a la Noguera.

Es poden arribar a guanyar fins a 3.000 € per euro jugat i, en cas de no ser un dels beneficiaris, encara et queden dos premis més per intentar-ho, ja que es tracta d'un total de cinc sortejos.

Els premis no sempre són acumulatius

Si ets un dels guanyadors i disposes d'un dels números premiats, has de tenir en compte que no podràs acumular els premis d'aquest número pertanyents a la mateixa categoria. Per tant, si les teves quatre últimes xifres coincideixen amb les del bitllet afortunat, podràs rebre el premi corresponent a aquesta coincidència, però no podràs gaudir també del premi de les tres o dues últimes xifres, ni el de la darrera xifra, encara que coincideixin els números.

Així doncs, el mateix succeiria en coincidir més o menys números amb el bitllet premiat. Això és a causa d'una de les normes que regeixen el sorteig que indica que en donar-se aquesta situació, no es poden acumular els premis. L'única ocasió en què sí que es poden acumular és quan un mateix número resulta guanyador en més d'una categoria, tot i que els encerts de les cinc xifres mai es podran acumular. 

 

Premis amb data de caducitat

Sí, vigila perquè si disposes d'un dels bitllets premiats, però no el descanvies a temps, pots perdre tots els diners que havies guanyat. Tanmateix, no entreu en pànic perquè teniu fins a 90 dies per cobrar el premi que us correspon.

D'aquesta manera, passat el termini indicat no es podrà rebre cap quantitat monetària, però ben segur que us afanyareu a obtenir els diners per poder utilitzar-los o estalviar.

En què invertiràs el premi?

Està clar que en funció del premi que t'ha tocat pots fer més o menys coses amb aquests diners i sempre hi ha coses prioritàries i d'altres no tan necessàries. En molts dels casos, els afortunats aprofiten per tornar deutes o pagar una part de la hipoteca i quedar-se més tranquils i amb menys preocupacions.

D'altres prefereixen viatjar i veure món, donar-se capritxos i experimentar noves aventures. Tanmateix, sempre hi ha qui opta per estalviar i és una bona opció perquè l'esdevenir és imprevisible i tenir uns diners a la guardiola pot significar disposar d'una gran seguretat per tirar endavant i poder confrontar qualsevol problema.


Comentaris

envia el comentari