El cinquè premi de 'La Grossa de Cap d'Any' és el 68.211

Els supermercats també s'han sumat a formar part de la xarxa de distribució dels bitllets

Imatge d'arxiu de la Grossa de Cap d'Any.
Imatge d'arxiu de la Grossa de Cap d'Any. | La Grossa

Ja tenim aquí el cinquè premi de 'La Grossa de Cap d'Any', el sorteig que reparteix milers d'euros per alegrar l'últim dia de l'any i començar de la millor manera un de nou. El número agraciat ha estat el 68211, premiat amb 2.500 € per bitllet, és a dir, es reparteixen 500 € per euro jugat. A més, s'ha repartit entre s'ha repartit entre Calaf, Barcelona i Falset, al Priorat.

Una petita aportació, un gran premi


Amb tan sols 5 € pots obtenir un gran premi que serà molt ben rebut per tothom, sobretot tenint en compte la gran pèrdua de diners que suposen les compres nadalenques. A més, estem parlant de la primera extracció i, si no ets un dels afortunats, encara et queden més oportunitats per provar sort.

Les novetats d'enguany


La venda dels bitllets d'aquest sorteig s'inicia a principis d'estiu i, per tant, la seva duració fa que estiguem parlant d'una llarga campanya per assolir un gran nombre de vendes. Es compta amb un total de 2.200 punts de venda oficials, que acostumen a ser quioscos, bars, estancs i llibreries.

De fet, enguany, s'ha pogut imprimir al moment qualsevol número que se sol·licités, ja que els punts de venda han disposat dels terminals que els permetien obtenir immediatament totes les combinacions possibles.

D'altra banda, s'ha ampliat la xarxa de distribució de 'la Grossa', ja que molts supermercats s'han afegit a la llista de punts de venda, la qual tan sols incorporava els habituals comerços de la Loteria de Catalunya. Entre les grans cadenes alimentàries participants, s'hi troben el Bonpreu, el Carrefour i el Caprabo.

L'alta probabilitat de ser premiat


'La Grossa de Cap d'Any' reparteix un total de 34 milions d'euros, dos dels quals pertanyen a les compres a través de les terminals i a les que es fan a través d'internet. És ara, just en aquesta ocasió, quan és més probable ser el propietari d'un dels bitllets agraciats. De fet, hi ha més possibilitats de guanyar diners en aquest sorteig que no pas en 'el Gordo' de Nadal.

Això és degut al fet que els premis especials a les centenes es mantenen amb un benefici de 25 € per bitllet i a què també són premiats els números que tenen les tres primeres xifres idèntiques a les tres capdavanteres de qualsevol dels cinc premis de 'la Grossa', així com les terminacions dels cinc números guanyadors i el número anterior i posterior d'aquests


Comentaris

envia el comentari