El número premiat amb el segon premi de 'La Grossa de Cap d'Any' és el 64.773

Els grans premis es poden cobrar a les oficines de Caixabank o a la seu de la Loteria de Catalunya
Uns dels afortunats guanyadors de 'La Grossa' de l'any passat | CatalunyaDiari.cat

 

El segon premi de 'La Grossa de Cap d'Any' ja ha caigut en mans dels qui disposaven del número 64.773. Els afortunats rebran 32.500 € per cadascun dels bitllets que disposin, els quals van comprar a un preu de 5 €. Aquesta xifra és equivalent a 6.500 € per euro jugat.

 

Així mateix, ha tocat a Terrassa, Martorell, l'Ametlla del Vallès, Barcelona i Vic.

 

En aquesta categoria es reparteixen fins a 2.762.500 € gràcies als 85 bitllets que resulten guanyadors. Tanmateix, aquesta quantitat es repartirà en funció dels bitllets venuts perquè pot donar-se el cas que no s'hagin venut en la seva totalitat.

Un gran premi

Tenint en compte que són un total de cinc sortejos, obtenir el segon premi ja és una gran victòria. Tot i que la diferència de diners obtinguts encara és gran en relació al primer premi, que reparteix 100.000 € per bitllet.

 

Tanmateix, el tercer premi atorga menys de la meitat de diners que el segon, 15.000 € per bitllet, i la quantitat monetària que reparteix el quart i el cinquè premi queden molt lluny d'aquestes altes xifres, estaríem parlant de 5.000 € i 2.500 € respectivament.

 

On es pot cobrar el premi

Si ha arribat el teu moment i has de cobrar el premi, disposes de fins a 90 dies per fer-ho i hauràs de presentar el bitllet original. Tant les oficines de Caixabank com la seu de la Loteria de Catalunya, situada a la Gran Via 639 de Barcelona, estan a la teva disposició per donar-te els diners.

 

En el cas d'obtenir un premi inferior o igual a 120 €, podràs recollir els diners als punts de venda habituals, així com quioscos, bars, estancs o llibreries. També et podran donar els diners aquells supermercats catalogats com a punts de distribució de 'La Grossa' que tinguin el terminal instal·lat. Entre aquests es troben grans establiments comercials com el Bonpreu, el Carrefour o el Caprabo.

No rebràs tot el premi

Quan vagis a recollir els diners que t'han tocat, tingués en compte que no rebràs tota la quantitat monetària corresponent al premi perquè encara hauran de descomptar els impostos, equivalents a un 20%.

 

Tan sols si guanyés menys de 2.500 € no hauràs de tributar, però en cas contrari ja saps el que toca. Així doncs, no et facis il·lusions amb la xifra que venen per no espantar-te després.