ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

Javier Estrada s'uneix al '10 years challenge' lluint uns abdominals d'infart

Mediaset reformula la seva graella i recupera el programa 'Al pie de la letra' que presentava Estrada

Javier Estrada presentant 'Al pie de la letra' | Web Oficial Javier Estrada

El conseller delegat del grup de comunicació Mediaset, Paolo Vasile, ha anunciat que és el moment de fer un rentatge de cara a Telecinco i a Cuatro i reformular la seva proposta televisiva. Vasile declarava a la web de Mediaset que el grup ha d’evolucionar al ritme dels interessos del seu públic. És per aquest motiu que el grup de comunicació anunciava fa uns dies que es faran canvis de cadenes entre Emma García i Toñi Moreno. A més, Bertín Osborne i els informatius de Cuatro seran fulminats però el grup recupera a Risto Mejido.

Tot aquest seguit de moviments han generat polèmica però Vasile explicava en la mateixa entrevista que estan preparant una nova iniciativa editorial digital que vol oferir una informació dinàmica i rigorosa les 24 hores del dia. Amb aquesta iniciativa Mediaset vol ajustar-se a les necessitats i a la velocitat que requereixen les noves tecnologies i el món multimèdia. Per això, malgrat eliminar ‘Noticias Cuatro’ el canal estrena un nou programa ‘Cuatro al día’ presentat per Carme Chaparro, un programa dedicat a notícies d’interès nacional, internacional però també local.

Per reforçar la graella de Cuatro, Mediaset recupera el programa emès fa deu anys: ‘Al pie de la letra’. Javier Estrada era l’encarregat de conduir el concurs musical d’Antena 3 que desafiava als concursants a demostrar que coneixien a la perfecció la lletra de les cançons que apareixien en cada programa. ‘Al pie de la letra’ s’emetrà ara des de Can Vasile.

Javier Estrada llueix uns abdominals d'infart

Tot i no que encara no se sap si el presentador barceloní tornarà a ser l’encarregat de conduir de no el programa, sembla que Estrada s’ha posat d’acord amb Cuatro per fer un ‘sal en el temps’ i s’ha unit al ’10 years challenge’ el repte viral que circula a través d’Instagram i que està molt de moda entre les ‘clebrities’. El ’10 years challenge’ consisteix a publicar una fotografia de fa deu anys i una d’actual per a comparar-les i veure com hem canviat físicament amb el pas del temps.

'10 years challenge' Javier Estrada
Javier Estrada s'uneix al '10 years challenge' i llueix abdominals | Instagram

 

Amb el lema «Si la vida te da la espalda tócale el culo» Estrada ha pujat la seva foto de l’abans i el després tot i que ha decidit anar més enllà i pujar una fotografia de fa 25 anys. Les imatges no han deixat indiferent als seus seguidors que han pogut comprovar que el 1994 el presentador lluïa un cos d’infart amb uns abdominals ben treballats al gimnàs i que amb 42 anys el segueix mantenint com el primer dia.

Tot i que els anys passen Javier Estrada ha demostrat que es manté en plena forma, preparat per abordar un plató de televisió. Pot ser que el tornem a veure ven aviat al capdavant d’un programa.


Comentaris

envia el comentari