Joan Gaspart: «He agafat el metro per primer cop a la vida, no és tan tràgic»

L’expresident del Barça ha agafat el transport públic a Madrid degut a la vaga de taxis

Joan Gaspart ha agafat el metro per primera vegada degut a la vaga de taxis | Twitter

El director del grup hoteler HUSA i expresident del BarçaJoan Gaspart ha viatjat fins a Madrid per anar a la fira IFEMA, i s’ha vist obligat a agafar el metro per primer cop a la seva vida. L’expresident del club blaugrana havia d’anar des de l’aeroport de Barajas fins a la fira IFEMA i per aconseguir-ho, a causa de la vaga de taxis, ha optat per debutar baixant al metro. «He hagut d’agafar el metro per primera vegada en la meva vida, tampoc és tan tràgic», ha declarat en una entrevista a ‘Ser Catalunya’.

Mentre bromejava amb el presentador assegurant que no li havia passat res i que al contrari, havia gaudit molt del viatge, Gaspart posava èmfasi en que aquesta «no és la solució» i que «els barcelonins necessiten un transport de tota la vida, com és el taxi». L’expresident del Barça ha acabat la seva intervenció amb un fil d’esperança, ja que espera que el Govern de la Generalitat pugui negociar amb els taxistes i arribar a una solució per «aquesta situació incomoda que no beneficia a ningú, ni tan sols als taxistes».

taxis
La proposta s'ha votat aquest dimarts al matí en una assemblea a Girona | CatalunyaDiari.cat

 

Els taxistes de Girona han ofert viatges gratis

Els taxistes de Girona, Salt i Sarrià de Ter han començat a fer aquest dimarts serveis gratuïts per protestar contra l'amenaça de les llicències VTC. La protesta es farà cada dimarts i dimecres entre les onze i les dotze del matí i les set i les vuit del vespre. En aquestes hores, quan el client pugi al taxi, se l'informarà que el trajecte serà gratuït i els conductors explicaran perquè lluiten contra l'augment de llicències de VTC.

El president de Gitaxi, Fernando Samitier, ha detallat que «la intenció és orientar l'opinió pública» sobre el conflicte. La proposta s'ha votat aquest dimarts al matí en una assemblea en què hi ha participat gairebé la totalitat dels conductors de l'àrea metropolitana de Girona.


Comentaris

envia el comentari