La nova vida de Joan Laporta: «Té diners, s'ha aprimat i està guapíssim»

Pilar Eyre assegura que ara és un advocat d’èxit, especialitzat a la Xina i amb diners

Joan Laporta
Laporta vol tornar a ser president del Barça, després d'haver desaparegut durant un temps | Cedida

 

Joan Laporta, el reconegut expresident del Barça i un dels que més ha donat de què parlar, voldria tornar a ser president del club. Pilar Eyre, en el seu conegut bloc de ‘Lecturas’ explica que «Laporta ha tornat, El sex symbol de les dones madures. Tothom el donava per mort, separat de la seva dona, semiarruïnat...». Ara, Joan Laporta s’hauria convertit en un advocat d’èxit amb un bufet d’advocats que funciona perfectament i Eyre puntualitza que «s’ha especialitzat a la Xina, té diners, ha aprimat i està guapíssim».

En el seu blog la periodista catalana recorda que Laporta havia tingut una relació amb María Lapiedra, pel que el seu despatx sempre estava ple de reporters preguntant per la parella. Ara, segon Eyre, l’expresident del Barça ja no està amb l’actriu però se’l pot veure cada vegada amb una dona diferent, «cada vegada més boniques, amb les cames més llargues i més estrangeres».

Joan Laporta, que durant el temps que va presidir el Barça va fitxar Guardiola i va deixar moltes notícies, algunes futbolístiques i altres de cor, voldria tornar ara a liderar el club blaugrana. Cal recordar que ja va perdre les eleccions del club.

Joan Laporta podria tornar a presentar-se com a candidat a la presidència del FC Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Joan Laporta es planteja tornar a ser president del Barça

En una conferència feta a Pequín, l'expresident ja va revelar que estava pensant en tornar a presentar-se per ocupar aquest càrrec. La data fixada serien les properes eleccions, previstes per l'any 2021.

«Estic planejant tornar, tot i que encara no he decidit. Encara no estic segur de fer-ho però estic pensant en com tornaríem a fer un bon projecte», ha dit. L'expresident del Barça va expressar la seva preocupació per l'actual gestió del club i estaria disposat a tornar a la presidència per arreglar la situació, «estan deixant el club arruïnat».


Comentaris

envia el comentari