Joaquim Maria Puyal tindrà un espai propi al 'matí de Catalunya Ràdio'

El conegut periodista reforçarà l'espai presentat per Mònica Terribas, amb una secció dedicada a l'actualitat, però també a les seves inquietuds i vivències personals

Mònica Terribas i Joaquim Maria Puyal a l'estudi del 'Matí de Catalunya Ràdio'
Mònica Terribas i Joaquim Maria Puyal a l'estudi del 'matí de Catalunya Ràdio' | cedida

'El matí de Catalunya Ràdio' es reforça i incorpora una secció diària amb Joaquim Maria Puyal en horari de màxima audiència. El programa que dirigeix i presenta Mònica Terribas comptarà amb el veterà periodista a partir del 7 de gener. Cada dia, a dos quarts de nou del matí, Puyal es dirigirà als oients per aportar la seva pròpia mirada a l'actualitat. 

Precisament, aquest juliol, quan el periodista va tancar la seva etapa de 33 anys de transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, el director de l'emissora, Saül Gordillo, ja es va comprometre a retenir el seu talent i oferir-li nous formats. «Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l'actualitat informativa intensa que viu el país», ha afirmat Gordillo.

Puyal va anunciar el final de la seva etapa de transmissions de partits

El 25 de juliol passat Joaquim Maria Puyal va anunciar que tancava l'etapa de transmissions dels partits del Barça en català. Havia començat a radiar-los el 1976 i, des del 1985 els retransmetia a través de Catalunya Ràdio. A partir d'aquí, la direcció de la ràdio pública ha buscat nous formats i continguts per garantir la continuïtat del veterà periodista. A partir del 7 de gener, la veu de Puyal tornarà a escoltar-se per Catalunya Ràdio.

Joaquim Maria Puyal tindrà un espai d'actualitat propi al 'Matí de Catalunya Ràdio'
Joaquim Maria Puyal tindrà un espai d'actualitat propi al 'matí de Catalunya Ràdio' | CatalunyaDiari.cat

 

Serà cada dia a dos quarts de nou del matí, a través d'una secció pròpia dins 'El matí de Catalunya Ràdio', que dirigeix i presenta Mònica Terribas. L'espai es dirà 'La mirada d'en Puyal'. Consistirà en un comentari sobre l'actualitat i la quotidianitat des de l'òptica particular del veterà periodista, que recentment ha estat premiat per l'Ajuntament de Barcelona amb la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu.

  

Després de 33 anys vinculat a Catalunya Ràdio amb les transmissions de futbol i 'La TdP', el periodista accepta el repte d'una participació diària a l'antena de la ràdio pública. Segons informa Catalunya Ràdio en un comunicat, 'La mirada d'en Puyal' abordarà l'actualitat informativa estricta, «però també tractarà les inquietuds i experiències de Joaquim Maria Puyal com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país». 


Comentaris

envia el comentari