Joel Joan ha carregat contra Colau a Twitter

Joel Joan carrega contra Ada Colau: «L'objectiu és innegociable»

L'alcaldessa de Barcelona està disposada a acceptar els vots de Valls per continuar 4 anys més al capdavant de la capital catalana

Ada Colau està disposada a ser alcaldessa de Barcelona quatre anys més, i ja ha anunciat que «tots els vots que vinguin, benvinguts siguin per la investidura». Així, l'alcaldessa en funcions de Barcelona no té cap problema a acceptar els vots de Manuel Valls, per facilitar-li la investidura que li permeti tornar a governar a la capital catalana.

Un tripartit impossible

Tot i que Colau ha reiterat, en diverses ocasions, la seva voluntat d'intentar arribar a un acord per tal d'aconseguir un govern municipal tripartit amb Jaume Collboni i Ernest Maragall, que sumaria una majoria clara de 28 regidors, aquesta opció d'un pacte a tres ha estat descartada pels dos alcaldables. Collboni només defensa un acord amb els comuns i sense ERC, «que no estigui subordinat al procés», i Maragall creu que el tripartit d'esquerres és «un artifici retòric» que «enganya la ciutadania».

Joel Joan ha carregat contra Colau a Twitter
Joel Joan ha carregat contra Colau a Twitter | ACN

Davant la incertesa que existeix sobre el futur govern de Barcelona, a menys d'una setmana que es decideixi l'alcalde dels quatre anys vinents, ja són moltes les opinions a les xarxes que qüestionen els possibles pactes de Colau o que, per contra, els beneeixen.  Una d'elles ha estat la de l'actor Joel Joan, que ha volgut compartir el seu pensament amb els seus seguidors amb una curiosa definició de Colau:

L'actor de 'Plats Bruts', que en més d'una ocasió s'ha volgut mullar sobre l'actualitat política a Catalunya, ha estat contundent a l'hora d'opinar sobre el desig de Colau de seguir al capdavant de l'alcaldia: «De la Colau en podem aprendre una cosa, que li sua la p***a el què diran. L'objectiu és innegociable», ha dit. 

«És evident que Colau negocia amb el PSC»

En declaracions a 'RAC1', Ernest  Maragall ha retret a la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, que no hagi respost a la proposta  de parlar sobre un govern bilateral que li va reiterar el passat divendres i ha  considerat «evident» que la fins ara alcaldessa negocia amb el PSC.  Maragall ha confiat que «s'acabi imposant la raó, la legitimitat i la coherència progressista i republicana», però ha reconegut que tot el que saben fins ara és a través dels mitjans.

Maragall ha reivindicat que el futur alcalde de Barcelona ha de ser ell perquè això «ja es va decidir» a les urnes el passat 26 de maig,  i ha instat que el que cal ara és parlar del projecte per a la ciutat. Ha afegit que el més coherent és que sigui un govern amb Barcelona en Comú perquè qualsevol altra opció suposaria «afegir ingredients que res tenen a veure amb el progressisme». 

També et pot interessar...