Jordi Alba surt en defensa de Piqué: «Ell no fitxa i tampoc diu si un jugador ha de venir o no»

La negativa de Griezmann de fitxar pel Barça està generant un gran encreuament de declaracions

Jordi Alba, celebrant un gol amb el Barça
Jordi Alba, celebrant un gol amb el Barça | CatalunyaDiari.cat

Guerra oberta a Can Barça. El ‘no’ de Griezmann al club blaugrana sembla haver trastocat de tal manera la planificació de la temporada de l’any, que darrerament estem presenciant un encreuament de declaracions al voltant del club com mai abans ho havíem vist.

Si bé és cert que Jordi Mestre indicava a principis de setmana que la implicació de Piqué en el vídeo on Griezmann anunciava que es quedava a l’Atlètic de Madrid havia generat «sorpresa i malestar», també ho és que el mateix Piqué havia replicat dient: «Que em truquin per parlar, tenen el meu telèfon i saben on és el vestidor. Podem parlar sense cap problema».

Ara, però, en aquesta pugna interna s’hi ha afegit un altre jugador: Jordi Alba. El lateral de l’Hospitalet, en declaracions a la Cadena SER, ha optat per posicionar-se al costat de Piqué: «En Gerard no és qui fitxa o diu si un jugador ha de venir o no».

Alba, irònic: «En Piqué està preocupat»

Va ser la irònica resposta de Jordi Alba en ser preguntat per quin era l’estat anímic de Gerard Piqué, després d’haver-se vist al centre de les crítiques pel rebuig de Griezmann al Barça. «En Gerard no fitxa», va recalcar el lateral.

Gerard Piqué amb la samarreta del Barça
Gerard Piqué al centre de la polèmica | CatalunyaDiari.cat

 

«La decisió depenia d’en Griezmann, que es volia quedar», va explicar el futbolista format a les categories inferiors del F.C.Barcelona per donar a entendre que Gerard Piqué no ha estat un factor transcendental en aquesta negociació entre el davanter francès i el Barça.

Alba, finalment, tampoc es va mossegar la llengua en parlar de la gestió esportiva dels darrers anys. «Quan vaig entrar al Barça érem 14 o 15 de la pedrera», va dir mentre afegia: «Quan hi ha un jugador del planter es nota, coneixen el joc del Barça i això s'ha perdut».

«Si fos per mi, em quedaria tota la vida al Barça»

D’aquesta manera Jordi Alba va declarar amor etern al club de la seva vida. El futbolista, que va passar també per les categories inferiors del Cornellà, el Nàstic de Tarragona i el València, no va tenir cap dubte en dir: «Si fos per mi, em quedaria tota la vida al Barça». 

Alba, que acaba contracte amb el club blaugrana l’any 2020, però, va afegir: «No depèn només de mi, és així de clar. El club també ha d’estar content».  

Griezmann, el gran maldecap de Piqué  

Tot plegat va començar quan Guillermo Amor o Josep Maria Bartomeu van insinuar a principis d’any que Griezmann, amb contracte en vigor amb l’Atlètic de Madrid, podria acabar fitxant pel Barça. Des d'aleshores, de fet, van ser molts els mitjans que van posar el menut davanter francès en boca de tothom. 

Piqué, doncs, va proposar-li a Griezmann gravar un documental, que girés entorn de la seva decisió. Griezmann, finalment, desestimava la proposta de Can Barça i van ser molts els qui, en veure que el documental 'La Decisió' havia estat produït per una productora vinculada a Gerard Piqué, van optar per assenyalar-lo.  


Comentaris

envia el comentari