Jordi Basté, atrapat als Estats Units, esclata a les xarxes socials

El presentador català no va poder tornar a Barcelona a temps per culpa del seu vol de tornada

Jordi Basté als premis Ondas 2018
Jordi Basté no ha pogut presentar el seu programa per culpa del seu vol de tornada | GTRES

El català Jordi Basté no recordarà aquest pont amb especial alegria, ja que va tenir molts problemes amb el seu vol de tornada.

  

La majoria de treballadors ja han tornat al seu lloc de feina després d'aquest pont, la programació dels mitjans s'ha reprès com és habitual, però amb una excepció, 'El Món' de RAC1, que no ha tingut el seu presentador habitual. La culpa de la no presència en el dia d'avui de Jordi Basté a la ràdio la té el vol de tornada del català, que va deixar a Boston 250 passatgers. El català va passar uns dies als Estats Units, amb la intenció d'estar a Barcelona el mateix diumenge a la nit, per poder preparar el seu programa.

Jordi Basté, atrapat a l'aeroport de Boston, va esclatar a les xarxes socials després d'hores d'espera i de manca d'informació. «Hola @FlyWithLEVEL. Si miren els tuits anteriors, veuran que donen un servei certament lamentable. No per la cancel·lació sinó per la falta d'atenció, empatia i informació. Low cost no significa escopir a la cara. @iberia es desentén per cert», ha comentat Basté a les xarxes socials, molt empipat per la manca d'informació i les hores d'espera sense saber que passava amb el seu vol.

Basté va demanar explicacions a Iberia

Veient la situació de l'aeroport, Basté ja sabia que no arribaria a Barcelona a temps, i el seu malestar va anar creixent, veient que la situació a Boston era desesperant i que ningú informava sobre el que estava passant. «El pitjor @iberia no és que et cancel·lin un vol transoceànic, és que et fiquin en una cua de 250 persones sense informació amb dos empleats que no saben res de quan podrem tornar ni del que cal fer», va piular el presentador català, demanant explicacions.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari