Jordi Basté, protagonista de la cavalcada de Reis a Barcelona

El periodista ha tornat a ajudar a ses Majestats a repartir regals aquesta nit màgica, acompanyat també pel Mag Lari
Jordi Basté, ha assistit a la cavalcada de Reis de Barcelona | Instagram

 

Els més petits de la casa avui s’han llevat més il·lusionats que mai i, probablement, molts no hauran pogut dormir. Els Reis d’Orient van arribar i van desfilar per totes les ciutats i pobles del país per saludar als nens i nenes que aquest diumenge 6 de gener han pogut obrir els regals que els han deixat ses Majestats aquesta nit plena de màgia.

 

Jordi Basté i el Mag Lari, patges dels Reis d’Orient

Els carrers es van omplir de nens que esperaven amb molta il·lusió poder veure els Reis Mags, acompanyats de tots els seus patges reials. Un d’ells ha tornat a ser el periodista Jordi Basté, que ha tornat a repetir després de la seva experiència el 2017, juntament amb el Mag Lari. Tots dos han escortat als reis Melcior, Gaspar i Baltasar en el seu recorregut pels carrers de Barcelona.

 

El Mag Lari va voler compartir aquest dissabte a la tarda, just abans d’acompanyar a ses Majestats, una imatge amb el periodista Jordi Basté, ja vestits per la gran ocasió i acompanyar-los a repartir il·lusió i màgia entre menuts i grans: «Preparats per acompanyar ses Majestats els Reis d’Orient a la cavalcada de Barcelona!».

 

 

Els Reis d’Orient arriben a Barcelona

Com és tradició, els Reis Mags van arribar a la ciutat de Barcelona per mar i, en trepitjar terra ferma. Després de rebre la clau de la ciutat, els Reis d'Orient van recordar als infants que «els millors regals són els que no s'emboliquen mai: l'amor als altres, el respecte i poder viure en pau i llibertat; llibertat quina paraula tan bonica».

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, els van rebre al Moll de la Fusta, en companyia dels patges Gregori, Estel i Omar. Al cap d'una hora va arrencar la cavalcada amb ballarins, xanquers i voluntaris. Un total de 1.157 participants repartits en dotze grans blocs i un quilòmetre d'espectacle itinerant, formant un seguici de prop d'una hora de durada.