El vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, durant la presentació del projecte 'Tant se val d'on venim' a l'escola Pau Romeva el 5 de març del 2018

Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, dóna positiu per coronavirus

Es troba recuperant-se a casa

Primer cas de coronavirus  entre la directiva del FC Barcelona. En aquest cas, ha estat el vicepresident  primer del Barça  i de Fundació del club, Jordi Cardoner, qui ha donat positiu a la prova del virus. Segons informen fonts properes a ell, es recupera de manera satisfactòria  i no presenta complicacions.

Dos casos entre els serveis mèdics 

El club  encara no ho ha confirmat de manera oficial, com tampoc ha oficialitzat  uns altres dos casos- en aquest cas, dels serveis mèdics. El director  d’aquesta secció, Ramon Canal, i el doctor responsable del primer equip d’handbol, Josep Antoni Gutiérrez, també han donat positiu  a la prova del Covid-19 i es recuperen a les seves cases.

Aquests són els primers casos  que arriben al club blaugrana, sent Jordi Cardoner el primer de la direcció tècnica del Barça  en patir aquesta nova malaltia  que està sacsejant diferents països del món.