Jordi Cuixart al costat de la seva dona, Txell Bonet, en una imatge compartida a les xarxes

Jordi Cuixart i Txell Bonet seran pares per segon cop

Així ho ha confirmat el líder d'Òmnium Cultural en plena Diada de Sant Jordi a través de les xarxes socials

Jordi Cuixart i la seva parella sentimental, Txell Bonet, seran pares per segon cop. Així ho ha confirmat la família a través d'un missatge compartit al perfil oficial de Twitter del líder d'Òmnium Cultural, en plena Diada de Sant Jordi.

«Cap presó aturarà les ganes de seguir construint la nostra família»

«Els dos som molt feliços amb l'arribada aquest setembre d'un nou fill, que ens omple d'esperança i il·lusió», ha assegurat Cuixart en el seu missatge, en el qual també ha destacat que no renunciaran a «creure en la bellesa de la vida». 

Al mateix temps, Cuixart ha destacat que  «cap presó ni repressió» aconseguirà aturar les ganes de seguir construint «la meva família». La seva publicació s'ha omplert ràpidament de missatges de felicitació, així com de reaccions de tota mena. 

El president Quim Torra recorda els presos per la Diada de Sant Jordi

La notícia del segon embaràs de la periodista Txell Bonet arriba en un moment difícil per a Jordi Cuixart i la resta de presos. Recordem que tots ells es troben a presó preventiva a Madrid, on se celebra el judici de l'1-O. Precisament en aquest sentit el president Quim Torra ha volgut, en el seu tradicional missatge institucional de la Diada de Sant Jordi, dedicar unes paraules als empresonats. 

El president Quim Torra ha dedicat unes paraules als presos catalans per Sant Jordi
El president Quim Torra ha dedicat unes paraules als presos catalans per Sant Jordi | Cedida

 

En concret, el cap del Govern ha denunciat que el procés judicial és «polític», i que per això «no es pot tolerar». «El conflicte entre Catalunya i Espanya és una oportunitat per a la democràcia a tot el món», ha assenyalat. Alhora, també ha recordat els «amics, companys, demòcrates convençuts» que es troben «tancats a la presó» i «obligats a viure lluny de casa». En aquest sentit, ha recordat els «dracs» als quals s'ha enfrontat el poble català, sense sortir vençut.