Jordi Évole canvia 'El Periódico' per 'La Vanguardia

El periodista i presentador de 'Sálvados' passarà a escriure una columna setmanal els dissabtes en el diari del Grup Godó

Jordi Évole és el nou articulista de 'La Vanguardia'
Jordi Évole és el nou articulista de 'La Vanguardia' | Cedida

Jordi Évole ha decidit afrontar un gran canvi professional. El presentador i director del programa ‘Sálvados’, deixa les seves col·laboracions amb ‘El Periódico’ i ha fitxat com a nou articulista de ‘La Vanguardia’. Évole abandona així el diari dirigit per Enric Hernández i passarà a escriure una columna setmanal en el mitjà del Grup Godó.   

El mateix Èvole ha confirmat la notícia a través de les seves xarxes socials. En el seu nou mitjà, passarà a escriure un article setmanal que podrem llegir cada dissabte. En ell, continuarà donant el seu punt de vista sobre tota mena de temes d’actualitat tal com venia fent en la seva anterior columna. Ha volgut recordar que «m’ho he passat molt bé escrivint,  en ‘El Periódico’». A més ha dit que «espero seguir passant-ho igual de bé escrivint en ‘La Vanguardia’».   

S’uneix a un equip de columnistes de tots els àmbits

Jordi Èvole passa a formar part de l’extens equip d’articulistes que té actualment ‘La Vanguardia’. Els lectors poden llegir les opinions de columnistes de diferents àmbits. Évole s’uneix a un equip compost per signatures com les de Jordi Basté, Sèrgi Pàmies, Pilar Rahola, Sandra Barneda, Glòria Serra, Carles Mundó o dos dels últims fitxatges, John Carlin i Santiago Segurola.  

Va defensar «un reconeixement diferent» per Catalunya

 ‘Sálvados’ dedicarà el seu segon programa de la temporada al procés independentista català. En aquesta nova edició, estaran presents polítics tant unionistes com sobiranistes, però el que ha destacat són les declaracions que ha fet el mateix Évole en ell. Així, el periodista afirma que «jo no vull la independència de Catalunya, però sí que voldria un reconeixement diferenciat per a Catalunya».

Jordi Évole i Jordi Hurtado són cosins segons

El periodista nascut a Cornellà de Llobregat va iniciar la setmana passada la nova temporada de l’espai televisiu que dirigeix i presenta a La Sexta. Jordi Évole va entrevistar als protagonistes de la pel·lícula espanyola candidata als Òscars, ‘Campeones’. Una de les anècdotes que va sorgir durant l’emissió és el fet que Évole va confessar que «Jordi Hurtado és el meu cosí segon».   


Comentaris

envia el comentari