Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Jordi González a Telecinco.

Jordi González té nova feina i aclareix si tornarà o no a TV3

El presentador ha volgut tancar els rumors d'una vegada

Són temps de canvis als mitjans. És final de temporada i això és el que té. Alguns presentadors decideixen posar punt final al seu pas per algun programa i, altres vegades, és la mateixa cadena qui decideix prescindir-ne.

Sigui com sigui, ja fa dies que es nota molt de moviment a les principals cadenes del país. En el cas de TV3, el 'Tot són problemes' s'acomiadava el passat 16 de juny, i tot sembla indicar que el 'Zona Franca' de Danae Boronat seguirà els mateixos passos.

Però l'adeu a aquests formats pot significar també l'arribada de nous presentadors i espais a la cadena pública. I ja fa dies que tots els ulls estan posats en una persona. Un mític presentador que podria ser molt a prop de tornar a la que va ser casa seva durant anys.

Jordi González aclareix si torna a TV3

Ja fa anys que Jordi González no apareix per TV3. Recordat a Catalunya especialment pel mític 'Les 1000 i una' a finals dels 90, va acabar marxant per anar a Madrid a presentar programes de tertúlia i cor.

Telecinco, TVEi fins i tot Telemadrid. Jordi González ha passat per moltes cadenes a nivell estatal, tot i que mai ha tornat a TV3. I, pel que sembla, de moment això no és una cosa que estaria dins dels seus plans.

Però sembla que el mític presentador sí que tindria una oferta damunt la taula: TVE. La televisió pública espanyola ha fitxat Jordi González per presentar un programa de cor aquest estiu. Serà per substituir Boris Izaguirre a 'Lazos de sangre'.

La porta està oberta

Tot i aquest recent fitxatge, fa uns mesos González va oferir una entrevista a 'El Circ' de 8TV on va deixar molt clar què és el que pensava de tornar a TV3.

I és que el setembre passat havia estat convidat per Ricard Ustrell al 'Col·lapse'. «Era dissabte i em vaig trobar molta gent coneguda... Eren els mateixos que treballaven amb mi», va començar explicant. «Va ser molt emotiu. El Ricard Ustrell ho va detectar i em va preguntar si enyorava TV3i si hi tornaria a treballar».

«Vaig dir que si la Marta Torné era presentadora amb mi, sí», va concloure Jordi González. Cal recordar que amb la presentadora d''Eufòria' va coincidir ara fa més de dues dècades a la mateixa 8TV, quan ell conduïa el 'Vitamina N'.

Així que, més aviat que tard, potser podríem veure el retorn de Jordi González al costat d'una ja més que reconeguda cara de TV3després del seu pas per un dels concursos musicals amb més èxit dels últims anys a Catalunya.