Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram
Logo Whatsapp
Pla general d'un grup de joves dins del recinte del Monestir de Poblet a l'espera de començar una de les visites guiades

L'Alt Camp, el Priorat i la Conca de Barberà protagonistes d'una jornada sobre turisme

La jornada es durà a terme el dimecres, 30 d'octubre, de 9.00 h a 13.00 h, a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, a Vila-seca

Les Oficines Joves de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, juntament amb la Direcció General de Joventut i la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili,  posen en marxa la Jornada Networking sobre El sector turístic a les comarques d'interior del Camp de Tarragona. 

Aquesta jornada s'adreça a les persones joves i estudiants de la Facultat de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili que vulguin conèixer l'entorn productiu de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat  i/o estiguin interessades en treballar i/o viure en aquestes comarques. Algunes empreses de les comarques de l'Alt Camp, Conca de Barberà i Priorat tenen cert pes en el sector turístic i ofereixen perfils concrets de joves per cobrir els seus llocs de treball qualificats per als joves amb titulació superior.

A aquests dos factors s'ha d'afegir també que a la Conca de Barberà i al Priorat, i en menor mesura també a la zona rural de l'Alt Camp,  el nombre de joves és cada cop menor. La qual cosa incideix directament en l'evolució futura de la demografia d'aquests pobles.

Èxit en la caminada popular pel Paratge Natural de Poblet

  

Un total de 50 persones participen a la caminada popular pel Paratge Natural de Poblet i GR175 amb tast d'oli de tòfona el passat dissabte 19 d'octubre. El monestir de Poblet va ser el punt de sortida i arribada d'un recorregut que va seguir l'itinerari de La Ruta del Cister a peu, GR175 en direcció a l'ermita de la Santíssima Trinitat fins arribar de nou al monestir de Poblet, on hi va haver un tast d'oli de tòfona a l'agrobotiga de Fet a la Conca. 

La producció de tòfona a les muntanyes de Prades constitueix un producte alimentari de primer ordre pel que fa a les seves característiques gustatives, i que alhora ofereix una possibilitat de coneixement del seu entorn de producció totalment sostenible. Aquest èxit també suposa haver assolit abans d'hora el nombre màxim d'inscrits.