Joan Maria Pou, molt emocionat per la mort de Maribel, mare de Tatiana Sisquella

El conegut periodista ha publicat un emotiu missatge a Instagram, en el qual ha destacat la seva bondat i el seu caràcter combatiu

Joan Maria Pou li ha dedicat un emotiu missatge a Maribel, la mare de Tatiana Sisquella
Joan Maria Pou li ha dedicat un emotiu missatge a Maribel, la mare de Tatiana Sisquella | CCMA

El conegut locutor de RAC 1 Joan Maria Pou ha mantingut viu el record de la que va ser la seva dona i companya de viatge, Tatiana Sisquella, en tots aquests anys. Recordem que la periodista va acabar morint per una greu malaltia el 6 de febrer de 2014 amb tan sols 35 anys. Aquest dimecres, però, el conegut comentador torna a estar en hores baixes, després de la mort de Maribel, la mare de Tatiana, a la qual li ha dedicat un emotiu missatge a través del seu perfil oficial d'Instagram. 

«Era la matriarca de la tribu, una dona acollidora i generosa»

«Avui ens hem acomiadat d'una dona dolça i forta, bondadosa i lleial», ha començat escrivint el periodista, que ha afegit que Maribel era «una mare protectora i omnipresent, una lluitadora incansable, una tossuda de pedra picada», però també una «líder natural». «Era la matriarca de la tribu, el far que guiava l'Emili, la Tati i l'Abi», ha continuat afegit Joan Maria. 

El periodista esportiu no ha perdut l'oportunitat d'afegir que Maribel va ser «una persona acollidora i generosa des del primer dia», que el va fer sentir «com a casa». «Les paraules que em vas dir en la nit més fosca les duré amb mi per sempre. I et faré cas, que sé que t'encanta. Gràcies per tant», ha escrit Pou. Com no podia ser d'una altra manera, el seu homenatge l'ha acompanyat amb una imatge de la Maribel, on apareix amb un gran somriure a la cara. 

El seu missatge ha acumulat en tan sols unes poques hores més de 4.700 'likes' a la mencionada xarxa social, i també desenes de comentaris de gent que li ha donat el condol, transmetent-li moltíssima força en uns moments tan durs com aquests. 


Comentaris

envia el comentari