Pedrerol aprofita l'homenatge a les víctimes del 17-A per criticar el procés

En un tuit ha criticat aquells que «busquen protagonisme», i els usuaris li han retret l'oportunisme del seu missatge

Josep Pedrerol, al capdavant de Jugones
Josep Pedrerol, al capdavant de Jugones | La Sexta

 

Avui, dia 17 d'agost de 2018, es compleix un any dels atemptats, primer a Barcelona, i a la matinada del dia 18 a Cambrils, i aprofitant l'homenatge que les víctimes, les famílies i els cossos de seguretat estan rebent, moltes personalitats i famosos estan deixant els seus missatges de suport i de record a través de les xarxes socials. Una de les persones que ho ha fet, i no sense crear polèmica, ha estat el periodista esportiu Josep Pedrerol.

Si en altres ocasions, al programa que presenta, 'El Chiringuito de Jugones', Pedrerol criticava que es tenyís de groc el Camp Nou pel clàssic afirmant que es tractava d'«un altre homenatge al Vila-Reial, al Las Palmas i al Cadis» o aprofitava l'emissió del programa per criticar la investidura de Quim Torra; aquest matí ha tornat a fer dures crítiques, però aquest cop a les xarxes.

El periodista ha publicat un tuit acompanyat d'una fotografia amb un llaç negre en què aprofitava l'homenatge a les víctimes dels atemptats de l'any passat per enviar un «retret als polítics i pancarters» que, segons ell, en una jornada com aquesta buscaven «protagonisme».

Crítiques a Pedrerol pel seu tuit

Més tard, però ha semblat que la cosa no li havia anat massa bé, ja que molts usuaris de Twitter li han retret el seu oportunisme i la seva mirada interessada sobre el que ha passat. I és que el barceloní, que mai ha amagat la seva posició contrària al procés català —«jo sóc català i vull que Catalunya segueixi a Espanya»— pretenia criticar aquells que intentaven accedir a la concentració en record de les víctimes amb banderes, pancartes i símbols independentistes o en contra de la presència del rei.

Com s'ha pogut veure, però, a la concentració no han aparegut massa símbols així, ja que la policia els ha requisat. Així doncs, aquest fet ha estat el motiu de crítica dels internautes a Pedrerol, que un cop més ha hagut de patir a les xarxes.

Alguns dels missatges li assenyalaven que no s'havia vist cap estelada a la concentració, i li retreien que no fes crítica de la presència d'altres símbols. Altres, per exemple, també criticaven que fins i tot en un dia com aquest volgués prendre el protagonisme a les víctimes parlant sobre política.


Comentaris

envia el comentari