Josep Sentís substitueix Laura Prats en la gerència de Vermuts Miró

Sentís ha estat vinculat als departaments de producció, vendes i màrqueting de l'empresa reusenca

L'empresa reusenca Vermuts Miró canvia de gerència i dóna pas a Josep Sentís Cros, que ha substituït a Laura Prats. Els accionistes de l'empresa van nomenar gerent a Sentís la setmana passada, un càrrec que havia estat ocupat per Carles Prats durant set anys i que l'havia traspassat a la seva filla Laura Prats enguany.

Josep Sentís, nou gerent de Vermuts Miró

Josep Sentís serà ara l'encarregat de gestionar l'empresa de vermuts reusencs a partir d'ara. Sentís ha estat vinculat durant molts anys a Vermuts Miró en les àrees de producció, venda i màrqueting i ara fa un pas més enllà per encarregar-se de la gerència d'una de les empreses més importants de la ciutat.

Laura Prats, deixa la direcció de Vermuts Miró | Nerea Rodríguez

 

Laura Prats fa un pas al costat

Carles Prats va ser el gerent de l'empresa des de l'any 2012 i enguany, va decidir desvincular-se de la direcció de l'empresa després de jubilar-se i centrar-se en la vida política. Per aquest motiu, va cedir el càrrec a Laura Prats, que havia estat la cap de màrqueting de l'empresa i que és la seva fila. La gerència de Laura Prats ha estat de curta durada, ja que es va iniciar enguany i ara s'encarregarà Josep Sentís.

En aquest nou cicle, Vermuts Miró aposta per expandir el mercat del producte reusenc i no només centrar-se en l'àmbit local. L'empresa vol enfortir el seu mercat amb les marques de Miró i a banda, pretén enfocar la seva estratègia de màrqueting cap a altres vessants com mitjans més massiu o augmentar la seva presència a les xarxes socials. Un nou cicle que anirà gestionat pel nou director, Josep Sentís.