Giuseppe D'Anna fent un petó a la seva promesa

Un jove de 19 anys li proposa matrimoni a la seva nòvia de 76 anys: «Ànimes bessones»

El vídeo de TikTok del noi demanant matrimoni a la seva parella, una dona de 76 anys, s'ha fet viral

Giuseppe D'Anna, un italià de 19 anys, ha proposat matrimoni a la seva nòvia, una dona de 76 anys, a través de TikTok. El vídeo, on es pot veure el noi agenollat amb diversos globus en forma de cor fent un petó a la seva promesa, s'ha fet viral a les xarxes socials.

Al vídeo, que es diu 'La nostra promesa', el noi demanava la mà a la dona amb un anell de compromís de diamants. «Això és només el principi d'una llarga relació», escrivia D'Anna al seu compte de TikTok.

No és la primera vegada que pengen un vídeo de tots dos junts. Des de fa mesos es graven fent rutines, excursions i fins i tot reptes que els proposen els més de 232.600 seguidors que tenen.

Giuseppe D'Anna i la seva promesa
Giuseppe i la seva promesa es proten 57 anys | TikTok

Una diferència de 57 anys

Es porten una diferència d'edat força àmplia. Ell va néixer el 2003, i ella el 1946. I és per això que el vídeo ha generat reaccions molt diverses entre els usuaris d'aquesta xarxa social.

Mentre uns ho aplaudien, altres assenyalaven que el jove italià havia de tenir alguna raó oculta per estar amb una dona tan gran. Així doncs, es poden llegir comentaris com aquest: «Que bonic és l'amor quan pel mig hi ha milions de dòlars per reclamar.

«Crec que t'has pres massa seriosament el fet que les dones grans són millors», deia un altre comentari. «Té prou edat per ser la seva besàvia», escrivia un altre seguidor.

Alguns comentaris positius contrarestaven els negatius i animaven la parella a mostrar el seu amor. «No facis cas dels missatges d'odi. Fes el que et faci feliç i estima qui sentis que és la persona adequada».

A més, alguns usuaris posaven en dubte la relació argumentant que és una broma i que la dona en realitat és la seva àvia. No obstant això, Giuseppe assegura que està enamorat d'ella i que són «ànimes bessones» .

Els comentaris no afecten la parella, que afirma que tenen molta química sexual. Fins i tot han creat una pàgina per compartir el contingut més íntim amb els seguidors que ho desitgin.

La parella assegura que estan molt enamorats i que ja estan preparant els detalls per a la cerimònia i per anar a viure junts.

Giuseppe D'Anna i la seva futura esposa
La parella assegura que l'amor no té edat | TikTok

Tot i això, no és la primera vegada que veiem parelles amb una gran diferència d'edat a les xarxes socials. Un altre tiktoker, de 23 anys, fa uns mesos es va fer viral amb un vídeo en què surt declarant-se a Cheryl, una dona de 60 anys.

La parella, en aquest cas, es defensava de les crítiques al·legant que el seu amor és de veritat. «No fem res de dolent. Ballem, transmetem bones vibracions... Tenim moltes coses bones a favor nostre. No deixaré que els enemics guanyin», deia Cheryl. «L'edat és només un número».