Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument de l'Espluga de Francolí

Judit Neddermann i l'Orquestra TLP preparen un projecte conjunt

La iniciativa també compta amb la col·laboració del Cor TLP i dels menors sense referents familiars que viuen a l’Espluga de Francolí

L'Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument de l'Espluga de Francolí impulsa un projecte conjunt amb la cantautora catalana Judit Neddermann que culminarà amb diversos concerts. Des del mes de gener la TLP ja ha començat a treballar amb els arranjaments per a orquestra de les peces del darrer  disc de Judit Neddermann, titulat «Nua» (2018), i d’altres peces conegudes d’anteriors discs. A més, es compta amb la col·laboració del Cor TLP  per acompanyar tres de les peces i també amb alguns dels menors estrangers sense referents familiars que viuen a l’Espluga.

Els primers concerts seran a Montblanc i a l'Espluga

De moment ja hi ha dos concerts confirmats, el primer serà el dissabte dia 18 de maig a les 20.30 h a l’església de Sant Francesc de Montblanc, dins els actes de les Festes de Sant Maties. La segona actuació serà en el marc de la Festa Major de l’Espluga, més concretament el divendres 26 de juliol a les 22.30 h al Teatre del Casal.

«Cal apropar la música a tots els col·lectius de la comarca»

L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument és una formació musical que va néixer al municipi de l’Espluga de Francolí l’any 2008. L’objectiu de l’entitat és agrupar en una orquestra antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca i apropar la música a tots els col·lectius possibles. L’Orquestra porta més de cinquanta actuacions a l’esquena, les quals han tingut lloc en diverses poblacions de la Conca de Barberà i també en comarques veïnes.

Judit Neddermann es consolida com a artista en el seu tercer disc

La cantautora Judit Neddermann
La cantautora Judit Neddermann | Redacció

 

La cantant i compositora Judit Neddermann publica el seu tercer disc titulat «Nua» el 9 de març de 2018. Aquest tercer treball la consolida com a artista  després d’haver-se fet un lloc amb els seus dos anteriors discs, «Un segon» (Satélite K, 2016) i «Tot el que he vist» (Temps Record, 2014). Fins al moment ha rebut diversos guardons; la cançó «Mireia», inclosa en el segon treball, va ser guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’. El disc «Un segon» va ser escollit Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista La Tornada. El primer disc, «Tot el que he vist», li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema «El fugitiu», i el Premi Descobertes 2014, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia.

Potser també t'interessa: