El jugador de l'Atlètic de Madrid Juanfran assisteix de públic al judici del procés

La dona del futbolista ha acabat el màster posterior a la carrera de Dret

El jugador de l'Atlètic de Madrid ha volgut donar una sorpresa a la seva dona
El jugador de l'Atlètic de Madrid ha volgut donar una sorpresa a la seva dona | Cedida

El judici del procés ha despertat l'interès de moltes persones, en ell no només han assistit estudiants de Dret, sinó que també ho estan fent persones reconegudes de l'àmbit polític, ja que han assistit diversos polítics catalans i algun de basc. També ho han fet de l'àmbit televisiu com és el cas de l'actor Queco Novell, que interpreta el jutge Manuel Marchena al programa d'humor 'Polònia' de TV3.

El judici del procés, un regal sorpresa

Aquest dimarts però ha estat un futbolista qui ha assistit a la 40a sessió del judici del procés. El lateral de l'Atlètic de Madrid, Juanfran Torres, ha acudit com a públic del judici per acompanyar a la seva dona a qui ha volgut donar un regal sorpresa després que hagi finalitzat el Màster d'Accés a l'Advocacia, un títol necessari que es fa de forma prèvia per poder accedir a l'examen que li permetrà col·legiar-se i exercir com a lletrada. 

És per això que el futbolista ha volgut sorprendre a la seva dona assistint com a públic a una sessió del que és el judici més important que se celebra a Espanya. Per poder assistir-hi Juanfran ha hagut de seguir els mateixos tràmits que qualsevol altre membre del públic. Així doncs, tots dos han seguit la 40a jornada del judici que ha comptat amb la declaració de diversos votants de l'1 d'Octubre. 

Després del recés del migdia, a les 12.00 hores, el matrimoni ha abandonat el judici perquè el jugador havia d'anar al Wanda Metropolitano on s'ha celebrat la roda de premsa de comiat del seu company d'equip Diego Godín

Els magistrats del judici del procés hauran de resoldre tres qüestions sobre la participació política dels processats candidats
La fiscalia ha insistit a saber si els votants coneixien que l'acte era «il·legal»   | CEDIDA

 

«Ningú m'havia enviat cap notificació que advertís que no podia votar»

Diversos testimonis han respost a la fiscalia que ningú els havia enviat notificacions personals que els advertissin que no podien votar l'1-O perquè estava suspès pel Tribunal Constitucional. Durant tota la sessió del judici, el ministeri fiscal ha insistit a preguntar als testimonis si no sabien que era «il·legal» i que els tres cossos policials (Mossos, CNP i Guàrdia Civil) tenien ordre de tancar col·legis.

«Sabia pels mitjans que estava suspès però a mi ningú m'havia enviat cap notificació», ha dit un d'ells, Antoni Taules, que va votar a Callús. Altres testimonis han remarcat el caràcter «festiu» de la jornada, que hi van anar tan d'hora perquè no es volien perdre cap detall i que tot va ser «autoorganitzat». Alguns dels testimonis han descrit com en algunes escoles els Mossos van fer diversos intents d'entrar al col·legi i d'identificar responsables i que no se'n van sortir però han remarcat que no van provocar «cap incident violent».


Comentaris

envia el comentari