Els jugadors del Barça surten al terreny de joc amb el nom de les seves mares a la samarreta

Un bonic i original homenatge a les mares abans de jugar el partit contra el Vila-real

El FC Barcelona ha volgut tenir un bonic gest amb «totes les mares del món» després que aquest passat diumenge, 6 de maig, fos el Dia de la Mare. Així doncs, i abans de començar el partit contra el Vila-real —que es va disputar ahir dimecres al Camp Nou— els jugadors del Barça van sortir al terreny de joc amb un sorprenent detall a les samarretes.

I és que els jugadors vestien la primera equipació, però en comptes de portar els seus noms a l’esquena, portaven el de les seves respectives mares. Així doncs, Leo Messi va sortir amb el nom de Celia, Coutinho amb el d’Esmeraldinha, Piqué el de Montse, Iniesta el de Mari, Busquets el de Loli o Dembelé el de Faty.

Un gran detall del FC Barcelona

Un gran detall per les «veritables campiones» de les nostres vides, com molt bé deia el club blaugrana al seu compte oficial de Twitter: «Amb l’ajuda de Rakuten volem retre homenatge a les mares de tot el món. Elles són les nostres #TrueChampions».

Últimes hores per a Andrés Iniesta al Barça

Després que aquest passat dissabte, 5 de maig, Andrés Iniesta jugués el seu últim clàssic, el club també va voler retre homenatge al jugador manxec i, tal com va fer amb l'adéu de Xavi Hernández, el darrer clàssic d'Iniesta va quedar immortalitzat en un emotiu vídeo que mostra tot el recorregut previ al matx. 

«Queden només quatre partits i sóc conscient que passaran volant», comença relatant el futbolista mentre reconeixia: «Intentaré assaborir-los al màxim». No obstant això, Iniesta té clar que el seu adéu del Barça és només «un punt i a part»


Comentaris

envia el comentari