Imatge de Juliana Canet i Imma Pedemonte

Juliana Canet i Imma Pedemonte expliquen la seva relació real: són mare i filla?

Juliana Canet Pedemonte ha explicat la seva relació amb la mítica periodista de TV3 en una entrevista per a Catalunya Ràdio

Juliana Canet conviu a l'ull de l'huracà des que, en un Tik Tok, va decidir parlar d'Ibai Llanos. Des d'aleshores, tot ha canviat per a Canet. I és que han estat molts els qui han recriminat a Juliana Canet el que va fer a les xarxes. De fet, fins i tot, hi ha hagut qui ha assegurat que Juliana Canet treballava a la corpo per un 'favor' familiar; concretament, per ser filla d'Imma Pedemonte

I què té a veure la influencer amb una presentadora mítica de TV3? Doncs el seu segon cognom. El nom complet de l'antiga presentadora del 'XL' és Juliana Canet Pedemonte.

Un rumor que circula per les xarxes socials

És per aquesta raó que a les xarxes socials s'ha escampat com a pólvora la fake news que la Juliana és la filla d'Imma Pedemonte. Un fet que s'ha criticat severament i s'ha acusat la Juliana de nepotisme, és a dir, que ha aconseguit privilegis en el seu lloc del treball per ser suposadament la filla de la presentadora de TV3.

Un bulo que la influencer ha desmentit a través d'una entrevista amb la periodista al programa de 'La tarda de Catalunya Ràdio'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La Juliana i l'Imma aclareixen els dubtes sobre la seva relació

L'Imma Pedemonte es va jubilar a principis d'aquest mes de juliol, després d'estar 37 anys en la cadena catalana presentant la secció d'esports. 

Durant l'entrevista, van aprofitar per desmentir el rumor de la seva suposada relació de mare i filla, després que la Juliana fos acusada d'estar 'endollada' a TV3.

Imatge de Juliana Canet i Imma Pedemonte
Juliana Canet i Imma Pedemonte no tenen cap relació familiar | Catalunya Ràdio

«No sabia ni qui erets»

«Ho desmentim. Jo tinc 24 anys i soc la germana gran. Si fossis la meva mare, m'hauries d'haver tingut als 41 i després hauries d'haver tingut tres fills més», explica la influencer.

«Jo em dic Pedemonte de segon cognom, i entenc que algunes persones ho hagin pogut pensar. Tota la vida m'han preguntat per tu. Quan anava a la biblioteca em preguntaven si la meva mare o tieta es deien Imma. Jo no mirava la tele i  no sabia ni qui eres», indica la Juliana.

Imma Pedemonte ha aprofitat per aclarir la confusió: «És un cognom peculiar. No som tants», conclou l'antiga presentadora de TV3.

D'aquesta manera, han posat fi al rumor que feia setmanes que circulava per les xarxes socials i la Juliana ha quedat exempta de les acusacions de nepotisme. Ara bé, segueix en peu la incriminació de gordofòbia  arran del polèmic vídeo parlant sobre Ibai Llanos.