La Junta del Barça vol parlar amb Gerard Piqué perquè «reflexioni»

Asseguren que ha de tenir en compte la seva imatge personal i la del club ara que és un dels capitans
Gerard Piqué | Cedida

 

Gerard Piqué no passa pel seu millor moment. I no pas esportivament, ja que el central ha començat la temporada competint tots els minuts en joc i esdevenint un any més líder de la defensa del Barça.

Són les informacions extraesportives les que han tornat a col·locar Piqué al centre d’un huracà mediàtic. Tot plegat comença al mes de juny, quan el català va decidir produir el documental «La decisió», on Antoine Griezmann revelava que havia decidit quedar-se a l’Atlètic de Madrid i no fitxar pel Barça, com donaven per fet des de la directiva blaugrana.

 

Ja llavors, la junta de Bartomeu va expressar el seu malestar amb Piqué i va assegurar que volien parlar amb ell, unes declaracions que no van tardar en ser respostes pel central, que va assegurar que ja tenien el seu telèfon, fent un clar pols de poder al president del Barça.

 

La Junta del Barça filtra que està preocupada per l’actitud de Piqué

Tot just ahir dissabte, Fernando Polo publicava a Mundo Deportivo que Bartomeu i els seus volen parlar amb Piqué. La informació apareix arran de la polèmica de la bicicleta elèctrica. Segons sembla, el tres del Barça no tindria cap punt del carnet després de diverses sancions a les acaballes de la passada temporada.

 

Piqué va decidir anar a entrenar amb una bicicleta elèctrica, primer amb casc i ara ja sense. Segons expliquen, el club es troba molest pel «risc físic» que comporta, i l’assenyalen també per haver aparegut fa pocs dies al costat de Neymar.

 

Sembla evident, doncs, que la Junta del Barça aprofita la setmana en què Piqué ha estat notícia per no tenir carnet i conduir sense punts una bicicleta elèctrica, per filtrar el seu enuig amb el central i assegurar que volen parlar amb ell per «demanar-li que reflexioni». Caldrà veure si aquesta vegada Bartomeu converteix les intencions i filtracions en una realitat. De moment, d'aquella voluntat de parlar amb Piqué a finals de juny pel cas Griezmann no se'n va saber res més.