Keila, la parella d’Arthur que ha enamorat al Camp Nou

La jove ha hagut de quedar-se al Brasil i no pot acompanyar al futbolista en la seva nova etapa a Barcelona
Arthur Melo i Keila Garcia | Instagram (@keilagarciaa)

 

Cada vegada les WAGs —acrònim anglès per referir-se a les xicotes i les dones dels futbolistes— tenen una major presència mediàtica, fins i tot algunes superiors a la dels mateixos futbolistes. Quan un futbolista arriba a un club, la seva parella també centra l'atenció dels focus, com ha estat en el cas d'Arthur Melo i la seva xicota, Keila Garcia.

 

La jove acaba de complir els 24 anys —dos més que Arthur— i és de Porto Alergre, la mateixa ciutat on el futbolista brasiler ha estat vivint des dels 14 anys. «Tot l'èxit del món i molta sort en aquesta nova etapa. Espero que només sigui el començament d'una bonica història. Estic molt feliç amb tot el que està passant», publicava després del fixatge d'Arthur pel Barça.

 

Unes vacances a Catalunya

Tot i que la seva parella ha començat una nova etapa a Barcelona, però, Keila s'ha hagut de quedar al Brasil i no podrà acompanyar a Arthur durant els seus primers mesos a la ciutat comtal. Això sí, la jove ha aprofitat uns dies de vacances a l'agost per vindre a veure la seva parella a Catalunya i descobrir alguns dels racons més macos de la capital o visitar Cadaqués.