rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kevin, un taxista en vaga a Barcelona: «Em caso la setmana vinent i aquí estic»

«M’agradaria que la gent entengués que ho fem per necessitat, no ho fem per perjudicar a ningú», relata el taxista, de 27 anys
Kevin Soler, de 27 anys, a la Gran Via de Barcelona | El Periodico

 

La vaga de taxistes a Barcelona segueix a l’ordre del dia. Aquests, en vaga des del passat dijous per la decisió del TSJC de mantenir la suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify i que, a hores d’ara, continuen instal·lats a la Gran Via de la ciutat comtal, mantenen la seva pugna.

 

Un dels taxistes que es manifesten a Barcelona, en aquest sentit, és en Kevin Soler, de 27 anys. Soler, que fa quatre anys que treballa com a taxista a la ciutat comtal, s’ha instal·lat a la Gran Via des de la matinada d’aquest diumenge i relata que no es rendirà perquè «em caso la setmana vinent i he de firmar la hipoteca».

 

 

En Kevin, el taxista en lluita que es casa la setmana vinent

«Estem aquí, lluitant pel què és nostre. Aquí hi ha moltes famílies que han de pagar les seves factures», comença relatant Soler a ‘El Periódico’ mentre assegura: «Jo fa tres dies que sóc aquí i lluitarem fins al final».

 

Més enllà de l’escenari comú, però, el mateix Kevin explica que la setmana vinent és clau per la seva vida. «El dia 2 d’agost he de firmar la hipoteca del pis, i el dia 3 em caso. Aquí estic, quan més s’ha de forçar la màquina no hi ha diners», comenta.

 

Els taxistes, a la Gran Via | CatalunyaDiari.cat

 

 

Per això mateix, doncs, en Kevin relata que la vaga va molt més enllà i que és «la necessitat» el que mou els taxistes que es manifesten al centre de Barcelona. «M’agradaria que la gent entengués que ho fem per necessitat, no ho fem per perjudicar a ningú», assgura.

 

«Tenim famílies per alimentar»

És el darrer prec d’en Kevin per alertar de la situació que viuen els taxistes que es manifesten des de finals de setmana a la capital catalana. «Tenim famílies per alimentar, només lluitem per la nostra feina i per les nostres famílies», conclou en Kevin en declaracions a ‘El Periódico’.

 

Els taxistes, acampant a la Gran Via de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

 

«Estarem aquí fins el dimecres, de moment. I si és fins la setmana vinent, doncs així serà», relata el mateix Soler mentre tanca la seva declaració explicant: «El dilluns, si ens volen fer fora s’haurà de col·lapsar la ciutat... Si no ens volen aturats, doncs en moviment. Això s’arregla o s’arregla».