Captura del vídeo de l'AMPA de les Borges

Una paròdia catalana de la cançó «Malamente» de Rosalía es torna viral a internet

Amb una lletra tant reivindicativa com divertida, els pares de l'AMPA del col·legi Joan XXIII de les Borges Blanques volen aconseguir que més gent se sumi a l'associació per millorar el centre

L'equip de l'AMPA de l'escola Joan XXIII de les Borges Blanques, a les Garrigues, té molta creativitat. Així ho demostra el vídeo que han publicat i que parodia la cançó 'Malamente' de la cantant catalana que està arrasant internacionalment, Rosalía. Sota el títol de 'Va qui entra (a la Junta de l'AMPA), els pares estan triomfant a les xarxes per la seva bona idea i, sobretot, bon humor.

Amb una lletra tant reivindicativa com divertida, els pares de l'AMPA volen aconseguir que cada vegada s'hi sumi més gent al seu projecte per a millorar l'escola. En especial, tal com expliquen, estan duent a terme el 'Projecte Pati', que servirà per millorar en profunditat el pati de l'escola. D'aquesta manera, els pares fer possible que les «800 hores que els nostres fills i filles passen al pati durant l'etapa escolar serveixin per afavorir una major cohesió i igualtat».

Una proposta ambiciosa, pensada a uns anys vista

Tanmateix, expliquen que «és una proposta ambiciosa, pensada a uns anys vista, i per això és fonamental que tingui continuïtat com a projecte comú. Creiem que estem en un moment que podem fer un salt endavant, per al qual comptem amb la complicitat de l'equip directiu, i preparar el recinte per arribar al centenari com un centre modern i pioner». Per a gravar aquest original videoclip han comptat amb la col·laboració de la veu de l'Heura Gaya.

La gravació, mescla i masterització de la cançó ha anat a càrrec de Joan Maria Morlans (Masterlands Studio) i, la gravació, fotografia i muntatge del vídeo, de la Sara Boldú. D'altra, l'AMPA ha volgut agraïr la realització del vídeo a tot l'equip directiu, mestres i conserges de l'escola Joan XXIII de les Borges Blanques, als Diables Borjuts, a la Fusteria Viladegut, a Construccions Jordi Bellmunt, a Jordi Reñé, a laMerceria Cal Fum, a Jordi Boldú i a la Pizzeria Pandemonium.

També et pot interessar...

  • L'artista internacional Rosalía actuarà al Doctor Music Festival