La carta de Juanfran a l'afició de l'Atleti

Va fallar el penalti decisiu

Juanfran,  Foto: AFP

Juanfran no olvidará la final de la Champions del pasado sabadó. El destino lo escogió como el único jugador que falló en la tanda de penaltis y que permitió al Real Madrid levantar la undécima. Ahora, el lateral rojiblanco ha publicado esta carta en la pàgina web del Atlético de Madrid:

Juanfran no oblidarà la final de la Champions de dissabte passat. El destí el va escollir com l'únic jugador que va fallar en la tanda de penals i que va permetre al Reial Madrid aixecar l'onzena. Ara, el lateral blanc-ha publicat aquesta carta a la pàgina web de l'Atlètic de Madrid:

«Hola atlètics,

Li he demanat al club dirigir-me a tots vosaltres a través d'aquesta carta per dir-vos tot el que sento.

Mai oblidaré les vostres mostres d'afecte quan em vaig acostar a demanar-vos perdó. Veure les meves llàgrimes reflectides en els rostres dels milers de lleons que omplíeu aquest fons de l'estadi va servir per suportar la tremenda tristesa que m'abatia en aquests durs moments. Igual que el suport dels meus companys, tècnics i tota la gent que formem aquesta gran família.

També vull donar-vos les gràcies per creure sempre en nosaltres i, sobretot, per demostrar que ser de l'Atleti és una cosa molt especial, diferent, i que el nostre cor batega més fort que cap altre.

Fa dos anys us vaig dir que tornaríem a una final, ara us dic que Gabi, el nostre capità, aixecarà la Champions més tard o més d'hora i ho celebrarem tots junts a Neptú.

Us estimo molt i AUPA Atleti »


Comentaris

envia el comentari