La crua realitat de l'estat de salut de Michael Schumacher

L'expilot de Fórmula 1 va estar en coma al 2013 per un accident d'esquí

Imatge de l'expilot esquiant. | Cedida.

 

L'advocat de Michael Schumacher ha comparegut davant d'un jutge, com informa Mundo Deportivo, per declarar en el cas de la família de l'alemany contra la revista Bunte, que assegurava en la portada el passat 2015 que "Schumacher pot caminar", i dient revelar altres detalls de la vida privada i de les cures que rep diàriament l'expilot de Fórmula U.

"Està molt prim, però pot de nou caminar una mica amb ajuda dels seus terapeutes. És capaç de donar un parell de passos. I també pot aixecar un braç ", va expressar al seu dia la revista alemanya amb unes afirmacions que l'han portat als tribunals. En la seva compareixença davant del jutge, segons els principals diaris britànics, l'advocat de l'heptacampió de Fórmula ha estat clar i contundent: "Schumacher no pot caminar". Acabant així de forma definitiva amb les falas esperances que van néixer fruit de l'article publicat a les pàgines de Bunte.

Així doncs, es ratifica que el germànic singue sense poder posar-se en peu després del fatal accident que va patir al desembre de 2013 a la Maribel. Gairebé tres anys després, l'ex pilot de Jordan, Beneton-Ford, Benetton Renault, Ferrari i Mercedes, segueix tractant de superar les fortes lesions causades per l'accident d'esquí, amb un equip de doctors, fisioterapeutes i especialistes que estan a la seva disposició les 24 hores del dia a la seva residència de Ginebra.


Comentaris

envia el comentari