IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La «Gent de les ombres» ens observa oculta en la foscor

Moviments de reüll, ombres en racons que desapareixen i la sensació que algú acaba de creuar l'habitació són fenòmens d'allò més habituals

Imatge de la pel·lícula 'Shadow People' | Infinity Media

 

Alguna vegada us ha semblat veure que alguna cosa es movia de reüll, però en mirar directament, no heu vist res que pogués causar el moviment? Sembla una cosa completament normal, i usual, una il·lusió òptica provocada pel cansament o la llum, perquè normalment acostuma a passar de nit, amb la llum artificial. Però hi ha qui assegura que no es tracta d'una mera il·lusió, si no d'una cosa que pot resultar molt més perillosa. El blog parapsicològic Sixpencee parla d'un fenomen anomenat «Gent de les ombres», uns éssers que habiten en la nit i que segueixen a algunes persones, i que poden ser vists de reüll quan els il·lumina una llum artificial, però que desapareixen si intentem mirar-los directament.

Hi ha diverses teories sobre aquesta «Gent de les ombres» i en general, només es contradiuen en si aquests éssers són perillosos o inofensius. Pel que sembla, els albiraments de reüll poden correspondre a dos tipus d'éssers, hi ha els inofensius, que prefereixen els escenaris desordenats on poden amagar-se i que prefereixen observar les persones sense fer res, i els éssers demoníacs, que persegueixen a la gent, l'observen i quan més vulnerable la troben, ataquen.

En un fòrum d'internet sobre temes paranormals, un usuari va indicar que és l'altura el que distingeix els éssers observadors dels demoníacs, i és que segons descriu, els primers són baixets, menys de metre i mig, i es mouen bastant, per la qual cosa si els veiem, ens semblarà haver vist alguna cosa passar al nostre costat o per davant. Els éssers malignes, en canvi, són alts i vigilen sense moure's molt, normalment, per darrere, per la qual cosa ens semblarà veure una ombra allargada fixa, però en intentar veure què és, desapareixerà.

Ningú sap del cert si aquestes teories són reals o meres històries per intentar donar explicació a un fenomen bastant habitual, però moltes de les teories coincideixen que hi ha algunes ocasions en les quals aquests éssers es deixen veure més de l'habitual. Nens petits i animals de companyia poden mirar-los directament sense fer-los desaparèixer. Una criatura que afirma que hi ha algú més a l'habitació, o algú jugant amb ell, pot tractar-se de la seva imaginació o no. Quan a la nit el gos es posa a bordar al passadís sense que hi hagi ningú més, o un gat es queda mirant fixament un punt del saló en el qual aparentment no hi ha res, potser un d'aquests éssers ha estat descobert.


Comentaris

envia el comentari