La parella de Leo Messi li imposa una condició si decideix no renovar amb el Barça

Antonella Roccuzzo ofereix al futbolista una única opció possible per deixar el Barcelona: mudar-se a Rosario, l'Argentina, la seva ciutat d'origen

Messi, Antonella i els seus dos fills, Mateo i Thiago | Instagram

La xicota de Leo Messi sembla ser determinant en la decisió de l'argentí respecte a la seva renovació amb el Barça. I és que Antonella Roccuzzo ha imposat una clara condició a la seva parella si no signa amb el FC Barcelona, segons apunta 'Marca'. L'única opció que no renovi és assegurant-li que marxaran a viure a Rosario, l'Argentina, ciutat d'origen de tots dos, on a més es casaran aquest estiu.

Tot i que el davanter comparteix la mateixa opinió sobre mudar-se a la seva ciutat natal, que és l'única alternativa possible per deixar la capital catalana, tot apunta que la primera intenció de la parella és continuar a la ciutat comtal. Tenint en compte que prendrà la decisió pensant sempre en la seva família, si finalment el club aconsegueix convèncer a l'argentí oferint-li fins a 35 milions d'euros, la parella seguirà vivint a Barcelona amb els seus fills.


Comentaris

envia el comentari