Fotomuntatge de Ramon Pellicer i la seva dona Lali Colomé a TV3.

Lali, la dona de Ramon Pellicer que també treballa amb ell a TV3

Tots dos són cares prou conegudes de TV3

Tots coneixem Ramon Pellicer. El veiem cada cap de setmana presentant al costat de Cristina Riba el 'Telenotícies' de TV3 des de fa molts anys. I tot apunta que encara continuarem veient-lo durant més temps.

No obstant això, és evident que hi ha alguns aspectes de la seva vida personal que ens són completament desconeguts. I és que es tracta d'una persona força discreta en aquest sentit.

Així i tot, hem pogut conèixer durant anys alguns detalls difícils d'ocultar. És ben sabut que va ser parella de Julia Otero, tot i que potser qui és avui en dia la seva dona, una periodista que també treballa a TV3, és un detall una mica més desconegut pels espectadors.

Lali Colomé, la dona periodista de Ramon Pellicer

Així és. Lali Colomé, coneguda periodista de la cadena catalana, és la parella de Ramon Pellicer. Actualment, forma part de l'equip de redacció i guió d''Els Matins' de TV3, a més de fer de reportera des de l'any passat al programa.

A més, ha estat involucrada en altres programes d'èxit a TV3, com l''Entre línies', 'La gent normal' o 'El foraster'. També va col·laborar al 'No ho sé' de RAC1 quan estava presentat per Agnès Marquès, i a betevé.

Imatge de Lali Colomé
La periodista Laia Colomé fa 18 anys que està casada amb Ramon Pellicer | TV3

 

Ramon Pellicer i Lali Colomé es van conèixer el 1998, any en què van presentar junts un debat a TV3, 'Domini públic'. A partir d'aquí, van iniciar la seva història d'amor, i l'any 2005 van fer un pas més. La parella es va donar el 'sí, vull' aquell any, i fruit de la seva relació van néixer dues nenes: la Martina i la Daniela.

La seva filla gran triomfa a TikTok

Martina Pellicer, la filla gran del matrimoni, va ser convidada fa dos anys a l''Adolescents XL' de Catalunya Ràdio, juntament amb el seu pare.  

Allí, es va revelar que Martina destacava molt a la xarxa social TikTok, on s'havia fet força popular amb fins a 40 mil seguidors. A més, la noia no dubtava a gravar escenes quotidianes del seu pare que triomfaven entre els espectadors, que estaven més acostumats a veure'l només als seus televisors amb un posat seriós.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!