Lamborghini aterra a Barcelona amb un nou concepte de concessionari

La firma italiana estrena un exclusiu 'showroom' amb els seus models més 'top', vehicles d'ocasió, roba, complements i música en directe

Lamborghini
Lamborghini obre també un taller de reparacions i recanvis a la Zona Franca   | Lamborghini Barcelona

El luxe torna a tocar a la porta de Barcelona. Aquesta vegada la visita arriba des d'Itàlia i per quedar-se. La firma Lamborghini estrena a la ciutat comtal una pionera 'boutique' que trenca amb el convencional concessionari, oferint al client vehicles d'alta gamma, models d'ocasió i un toc de moda amb peces de roba i complements de la 'Collezione Automobili Lamborghini', tot ambientat en un modern i exclusiu 'showroom', amb música en directe, activitats de realitat virtual i esdeveniments de tota mena per arrodonir l'experiència del visitant. 

De joies com l'Huracan EVO a vehicles d'ocasió

Fidel a la seva exclusivitat, Lamborghini posava l'ull a la zona alta de la ciutat i s'ha establert finalment al barri de les Tres Torres. 240 metres quadrats de superfície resguarden joies com l'Aventador SVJ, que presumeix de l'última generació de l'emblemàtic i més ràpid motor V12 Lamborghini, el Super SUV de la Casa del Toro o el famós Huracan EVO Spyder, models que ja es troben exposats i a l'espera que amants del motor amb butxaques a l'alçada se'ls apropiïn. 

Un taller exclusiu de reparació i recanvis a la Zona Franca 

Però l'espai al número 71 del carrer Ganduxer comptarà també amb vehicles d'ocasió, a més d'un servei de customització que permetrà al comprador personalitzar-se el Lamborghini al seu gust. Amb Quadis com a aliat, xarxa de concessionaris que treballa també de la mà de Mercedes-Benz i Aston Martin, Lamborghini Barcelona ha invertit 500.000 euros en una sala d'exposició de formes nítides i colors brillants que convida a enamorar-se, a més de 300.000 addicionals en una àrea de post venda al Passeig de la Zona Franca, amb servei exclusiu de reparació de carrosseria i canvis de peces i accessoris.

La llegendària Lamborghini suma doncs a la seva presència a Madrid el nou 'showroom' de Barcelona, en una clara aposta d'expansió de la marca, que ja ha arribat a 50 països i 160 distribuïdors oficials. A més, sonen campanes de tercera 'boutique' en un futur no gaire llunyà.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari