Laporta confirma candidatura a president del Barça i revela qui fitxaria d'entrenador

Ho ha confessat en una entrevista al 'Tot es mou' de TV3

Ho ha confessat en una entrevista al 'Tot es mou' de TV3 | Catalunya Diari

Joan Laporta ja treballa en la seva candidatura a president del Barça pel 2021. Fa prop d'un mes reapareixia en una entrevista a 'Gol' donant pistes de quant li agradaria tornar a ocupar la presidència del club blaugrana i aquest dilluns, en una entrevista al 'Tot es mou' de TV3, confirmava a Elena García Melero estar movent fils per a les pròximes eleccions.

L'expresident ha confessat que li fa «il·lusió gestionar un període amb jugadors a qui ja he tingut i els queden tres o quatre bons anys». «Estic treballant amb professionals de la meva confiança per trobar-nos el Barça dels 3 bilions: un de deute, un de despeses i ja veurem si un d'ingressos», afegia.

A qui fitxaria com a entrenador?

Laporta estaria per tant configurant el seu «model de club» i pensant, per tant, en les persones que l'acompanyaran en la seva candidatura. Si alguna cosa té clara l'expresident, és el nom de l'entrenador que vol: «El que m'agradaria és el retorn de Pep Guardiola, però tots sabem que això és una decisió molt personal». 

Un altre dels noms que feia sonar amb força Laporta durant l'entrevista és el de Xavi Hernández, a qui també veu amb molt bons ulls per al lloc. Sap que és el mateix exjugador blaugrana el que ha de decidir quin és el seu moment, però Laporta ho té clar: «Segur que tard o d'hora acabarà entrenant el Barça». 

Vol guanyar la Lliga, però «al camp»

Joan Laporta ha parlat també dels efectes de la pandèmia i ha recalcat que li agradaria conquerir la Lliga, però no sense jugar: «No és el que volem els culers».

De fet, creu que els jugadors podran tornar al camp, amb totes les mesures de seguretat i protecció que siguin necessàries, encara que sigui a porta tancada. Laporta opina, com va dir Guardiola en el seu moment, que jugar sense públic «no és el més desitjable, però estem en una pandèmia i ho hem d'entendre», recorda.

Ha parlat de Sandro Rosell i del procés

El català, que ha defensat en diverses ocasions la independència de Catalunya, és conscient que «un president del Barça compromès amb el procés pot córrer riscos, si hi ha algú amb poder antidemòcrata que pugui anar a per ell».

Ho ha dit amb relació a la presó preventiva de Sandro Rosell, també expresident del club, condemna del qual va trobar «molt injusta i desproporcionada». Amb tot, Laporta acaba de postular-se com a precandidat a la presidència del FC Barcelona.


Comentaris

envia el comentari