Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Laporta

Laporta deixa obert el seu futur al Barça

«Si em continua fent il·lusió, que encara me'n fa, segurament m'hi presentaré»

Joan Laporta
Laporta deixa obert el seu futur al Barça | Gtres

Joan Laporta ha concedit una entrevista a RAC1 on ha demostrat una altra vegada la seva voluntat de tornar al Barça com a president. L'advocat ha parlat sobre l'actualitat del club, sobre la seva intenció de reconduir el pla de Josep Maria Bartomeu, Piqué, Messi, política i el joc de l'equip, entre d'altres.

Sobre tornar a la presidència del club ha assegurat que «em veig de nou com a candidat a presidir el Barça. No veig a cap altre candidat del meu gust. Si em continua fent il·lusió, que encara me'n fa, segurament m'hi presentaré».

«No estaria malament que si jo em presento, després em segueixi Piqué com a president»

Poc després ha sigut preguntat per la situació de Piqué i per si el veu com a futur president de l'equip. «No estaria malament que si jo em presento, després em segueixi Piqué com a president, perquè el considero la persona idònia. Serà el que ell vulgui al Barça perquè és culer fins al moll de l'os i és una persona molt preparada». A més, també ha explicat que «té una intel·ligència emocional extraordinària, sap fer negocis i només que es prepari una mica per segons quins aspectes, està preparat per aquest repte».

Laporta també ha parlat sobre el moviment independentista i sobre les reivindicacions polítiques en l'esport: «Estic a favor que es facin servir els esdeveniments esportius per fer reivindicacions polítiques. Està afectant el moment terrible que viu Catalunya amb exiliats i represaliats, en una situació impròpia, que no estaran en Nadal amb les seves famílies» ha dit.

En referència a Leo Messi, Laporta ha manifestat que «crec que tindrem Messi per estona. Ell ja es coneix i sap dosificar-se per donar major rendiment. Ho demostra jugant més enrere, i és el que volem tots. A Leo cal renovar-lo sempre, des del punt de vista econòmic perquè des del punt de vista humà i esportiu, se sent a gust».

També et pot interessar...