Joan Laporta insinua el seu retorn al Barça: «Veient el que passa, ganes no en falten»

L'expresident del Barça sempre s'ha mostrat molt crític amb la gestió de Bartomeu

Joan Laporta, durant la campanya electoral de l'any 2015
Joan Laporta, durant la campanya electoral de l'any 2015 | CatalunyaDiari.cat

Joan Laporta ha marcat un abans i un després de la història moderna del Barça. L’expresident del club blaugrana va servir-se d’un club deprimit —feia quatre anys que no s’alçava una lliga i més de vint de la recordada primera Champions de Wembley— per tornar-lo a fer guanyador de la mà de Ronaldinho i Frank Rijkaard.

L’estiu de 2015, però, l’expresident va veure com la reelecció de Josep Maria Bartomeu com a màxim responsable del club el privava de tornar a encapçalar el projecte blaugrana. Tot i això, Laporta sembla que encara no ha llençat la tovallola. «Ho tornem a fer?», va dir referint-se a les eleccions guanyades l’any 2003 mentre afegia: «Veient el que passa, ganes no en falten...».

Laporta parla de «cercle virtuós»

L’expresident blaugrana va servir-se de Twitter per recordar als seus seguidors que el passat divendres, 15 de juny, que feia tot just 15 anys que s’havia imposat a Lluís Bassat per complir el seu anhelat somni de ser president del Barça.

«Avui fa 15 anys que va començar el cercle virtuós que va posar al Barça a la primera línia esportiva i mediàtica mundial. Gràcies a tots els que vau ajudar a fer realitat aquell somni», va comentar el mateix Laporta mentre insinuava el seu retorn a les oficines de Can Barça: «Ho tornem a fer?».

És en aquest punt, doncs, on Laporta sembrava el dubte explicant que és una possibilitat perquè «veient el que passa, ganes no en falten».

Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa
Josep Maria Bartomeu, actual president del F.C.Barcelona   | CatalunyaDiari.cat

 

Víctor Font, seria el primer contrincant

Joan Laporta, si finalment es tornés a presentar a les eleccions per presidir el Barça, ja sap que comptaria amb la competència directa de Víctor Font. Fa un parell de setmanes, Font va informar que es presentaria a les pròximes eleccions a Can Barça sota el lema ‘Si al Futur’ i, per tant, seria la primera competència directa de Joan Laporta.  


Comentaris

envia el comentari