ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Laura Escanes torna a revolucionar les xarxes amb una foto nua a la banyera

La ‘influencer’ i el seu marit Risto Mejide han realitzat el seu últim viatge a Sant Sebastià

Laura Escanes, en una imatge d'arxiu
Laura Escanes, en una imatge d'arxiu | Instagram

Els famosos catalans estan gaudint al màxim de les seves vacances d'estiu i com no pot ser d'altra manera, acaben donant enveja a tots els seus seguidors amb les diverses fotografies que publiquen a les xarxes socials. Un cas és el de Lidia Torrent, filla d'Elsa Anka i cambrera del programa 'First Dates'. Lidia sempre sorprèn amb els seus posats en banyador.

Però l'última catalana en lluir el seu cos sense complexos ha estat Laura Escanes. La dona de Risto Mejide està passant un estiu inoblidable, visitant llocs inoblidables com les piràmides d'Egipte.

Laura Escanes, relaxada a Sant Sebastià

Escanes també ha viatjat juntament amb Risto al Marroc, Menorca i també ha gaudit dels paisatges més naturals del territori català. L'últim dels llocs on han estat el matrimoni és el País Basc, concretament la ciutat de Sant Sebastià, i s'han allotjat en un dels hotels més reconeguts de la zona, l'Hotel Akelare.

Com no podia ser d'altra forma, com a 'influencer' que es Laura, no ha dubtat en publicar una sorprenent fotografia a les seves xarxes socials en una de les estances més exclusives de l'hotel. Es tracta d'una gran banyera de marbre amb unes espectaculars vistes al mar.

L'últim nu en una banyera davant del mar

Però aquest detall ha passat completament desapercebut després de comprovar que la jove apareix completament nua dins la banyera i posant amb un llibre a les mans. Aquesta foto despullada ha estat l'últim escàndol d'Escanes, a la que molts critiquen per aquest motiu.

A més, en el seu perfil d'Instagram Stories —on es publiquen fotografies que desapareixen amb els dies— també apareix Laura en una altra postura i també despullada davant la càmera per a tots els seus seguidors.

Multitud de comentaris a les xarxes

Els comentaris al respecte per aquest últim nu de la dona de Risto no s'han fet esperar. Tots i que molts dels missatges de seguidors han estat positius i elogiant-la, amb frases com «Ets pura bellesa», «Preciosa» o «Quina foto més maca», també hi ha hagut crítiques.

Que Laura es fotografiï despullada ja no sorprèn, però molts creuen que tot intentant-ho, li falla la poca naturalitat, almenys, amb els seus posats: «Qui es fa una fotografia llegint en una banyera i en aquesta postura? Només les 'influencers'». Però sembla que a ella no l'afecten aquests comentaris negatius, ja que cada vegada més s'està centrant a portar un estil de vida molt més relaxat.


Comentaris

envia el comentari