Fotomuntatge de Miquel Calçada i la seva filla, Laura Calçada

Laura, filla de Miquel Calçada de TV3, destapa la complicada relació amb el seu pare

Laura Calçada ha explicat que el seu pare, el famós 'Mikimoto', la va fer fora de la feina i es va acabar la relació

Miquel Calçada ha estat i sempre serà una de les cares més estimades de TV3 i de Catalunya Ràdio. El cert és que Calçada va treballar en infinitat de projectes, però segur que un dels més recordats és quan estava al capdavant del programa 'Afers exteriors'.

L'espai es va convertir en tot un èxit, ja que era una cosa molt diferent. D'aquesta manera, vam poder gaudir del peculiar sentit de l'humor de Miquel Calçada a diversos països de la mà d'altres catalans que hi vivien. Un programa que va enganxar, i molt, l'audiència catalana.

Ara el conegut popularment com a 'Mikimoto', torna a ser notícia. La seva filla, Laura Calçada, va aparèixer fa uns dies a la televisió pública catalana per presentar el seu nou llibre: Fucking New York. En aquest, Laura, entre moltes altres coses, parla de la seva relació amb el seu pare biològic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La complicada relació de 'Mikimoto' amb la seva filla

Actualment, Miquel Calçada viu als Estats Units i té dues filles d'una relació anterior. El 6 de setembre passat, Laura Calçada, filla del periodista, va aparèixer al programa presentat per Helena García Melero, per parlar del seu nou llibre. Es tracta d'una mena d'autobiografia.

L'entrevista de la Laura va ser molt interessant i el més important de tot és que va parlar sense pèls a la llengua. Un dels temes que més va cridar l'atenció va ser quan va posar de manifest la complicada relació que ha tingut amb el seu pare. Tal com explica al llibre, Miquel Calçada la va acomiadar de la feina.

«Acabo la carrera de polítiques amb 22 anys i poques sortides professionals. No hi ha feina per una dona tan forta com jo, i el meu pare decideix donar-me una oportunitat al grup Flash. Treballo al departament comercial, i estic molt infeliç», explica la noia al seu llibre.

«Surto d'aquí plorant. Estic molt frustrada. Aleshores, me'n vaig al Sónar, amb els passis més VIP, i estic al passeig de Gràcia, al sobreàtic... Això és un descontrol. Fins que un dia el meu pare, diu: "Prou, s'ha acabat, et faig fora. Ja t'espavilaràs". I em trobo al carrer», confessa.

«Vaig caure en una depressió»

En aquell moment és quan Laura explica a Fucking New York, que va acabar la relació amb el seu pare, Miquel Calçada. Durant l'entrevista amb Melero, aquesta va llegir un fragment del llibre molt dur: «Quan el meu pare em va deixar de parlar perquè no sabia com relacionar-se amb mi...», comença.

«Jo vaig caure en una depressió, la meva mare no em va recollir. Tenia 23 anys. Vaig passar la malaltia sola. Quan ja recuperada i medicada me'n vaig anar a Nova York la relació era inexistent i amb la meva mare era igual d'ambivalent», conclou. Una història molt dura que si la voleu conèixer més de prop, haureu de llegir el llibre.