ÚLTIMA HORA

🚨 Troben sense vida la parella desapareguda al Parc Nacional d'Aigüestortes

Una periodista de 'Sálvame' assetja Piqué a casa seva

La Guàrdia Urbana de Barcelona va enxampar al jugador del Barça conduint sense punts al carnet i 'Sálvame' ha optat per intentar-lo entrevistar a casa seva

Gerard Piqué i la periodista de 'Sálvame'
Gerard Piqué i la periodista de 'Sálvame' | Telecinco

Des de fa uns dies el jugador del Barça Gerard Piqué és notícia a causa del seu comportament al volant i és que la Guàrdia Urbana de Barcelona el va denunciar per conduir sense cap punt al carnet. Ara el futbolista està acusat d'un delicte contra la seguretat viària i el jutjat està investigant aquest cas.

A més, la DGT assegura que li va comunicar que ja no tenia cap punt en el permís de conduir i que ho fa ver sent totalment conscient.

La reacció de Piqué amb 'Sálvame'

Una de les reporteres de 'Sálvame', Laura Lago, es va desplaçar fins a casa de Piqué i Shakira per intentar parlar sobre el tema el passat dilluns, 3 de setembre. Però durant els cinc minuts que la periodista va estar fent-li preguntes, el jugador del FC Barcelona només la mirava i reia mentre feia servir el seu telèfon mòbil. 

Mentre la reportera esperava, Piqué va arribar a casa damunt d'una bicicleta elèctrica. Llavors Lago li va dir: «Ara sí que ho estàs fent correctament i no com l'altre dia». Tot i que el futbolista no li va respondre, la periodista va continuar fent-li una pregunta rere una altra, intentant aconseguir alguna resposta per la seva part.

«Has après la lliçó. Estaves informat que no tenies punts? Ens ho pots confirmar?», preguntava. Malgrat els seus esforços, Gerard Piqué només reia mentre esperava que li obrissin la porta, ja que no portava les claus de casa, i va aguantar l'allau de preguntes de Laura Lago.

Gerard Piqué, enxampat sense punts al carnet
Gerard Piqué, enxampat sense punts al carnet | CatalunyaDiari.cat

 

Una allau de preguntes sense resposta

La reportera de 'Sálvame' va admetre que li va sorprendre «moltíssim» la reacció del futbolista i, a més, va afegir que «em consta que el club li ha cridat l'atenció a través de l'entrenador».

Segons afirma Lago, era una oportunitat única per demostrar que se'n penedeix i de disculpar-se davant de tothom. «Saps que ets un exemple de molts nens... Te'n penedeixes?», va cloure la periodista davant un impassiu Gerard Piqué.


Comentaris

envia el comentari