Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi

Leo Messi compra un hotel de luxe a Mallorca

L'argentí ha adquirit el Sea Sun Fona, un complex de quatre estrelles però que té previst convertir-se en un de cinc estrelles quan acabin les reformes que s'hi estan duent a terme
Leo Messi
Leo Messi ha comprat un hotel de luxe a Mallorca | FC Barcelona

El nom de Leo Messi serà d'aquells que passen a la història i que perduren al llarg del temps i a través de generacions. No només per tractar-se del millor jugador del món, sinó també per la seva gran influència en tots els terrenys i per la faceta empresarial amb la qual compta. I és que no tothom pot dir que té un espectacle de circ basat en la seva història, o bé que ha construït una clínica contra el càncer infantil.

Doncs bé, sembla que el crack blaugrana no en té suficient amb tot això, i ara ha saltat a la llum que acaba de fer una altra adquisició milionària que augmenta significativament el seu patrimoni. Estem parlant de l'hotel Sea Sun Fona, un complex situat a la localitat mallorquina de S'Illot.

  • Relacionat:  El restaurant de Messi a Barcelona canvia el model de negoci.

La inauguració està prevista per al pròxim 2 de maig

La informació s'ha fet pública gràcies al mitjà 'Última Hora' i a la confirmació del propietari de l'hotel. El complex té actualment quatre estrelles, però està previst que, quan finalitzin les obres que s'estan realitzant —que serà abans del 2 de maig, ja que és quan s'espera que l'establiment obri les seves portes de nou, i serà rebatejat com a Mallorca Fona—, n'esdevingui un de cinc amb tots els luxes i comoditats imaginables.

Quelcom que no resultarà difícil, si tenim en compte que el Sea Sun Fona està situat a peu de platja i té 98 habitacions i una gran terrassa ambientada amb un estil chill-out. L'adquisició, que Messi ha dut a terme a través de la societat patrimonial que té,  resultarà el lloc ideal per a desconnectar i deixar-se conquistar per totes les meravelles que Mallorca té per oferir.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

Messi ja va adquirir un hotel a Eivissa

Amb tot, aquesta no és l'única propietat amb la qual compta el jugador argentí a les Balears. Fa tan sols un any, Messi ja es va convertir en el propietari d'un altre hotel, l'Es Vivé —actualment anomenat MiM Ibiza—, situat en aquesta illa englobada dins del que es coneix popularment com les Pitiüses. Evidentment, el preu de l'estada no és precisament econòmic, ja que cada nit en una de les seves habitacions ens pot costar entre 200 i 500 euros.

El Sea Sun Fona, doncs, ha passat a convertir-se en una altra de les propietats del palmarès de Leo Messi, que ja comptava amb adquisicions de tal calibre com l'edifici Aqualina, a Rosario, o bé el conjunt d'oficines Rostower de la capital catalana.  

 

  • Et pot interessar:  Piqué continua ampliant el seu patrimoni i es compra un edifici al centre de Barcelona.